Brenda - Box: 488 - Topconsulenten.nl

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 488 (€ 0,90 p.m.)

Brenda

0 reviews

Ervaren life coach en rouwwerker. Helder advies over kinderen, dieren en werk, verdriet en rouw. En alles waar het in het leven om gaat.

Unavailable

Also reachable via:
0909 - 7000 000
Box: 488 (€ 0,90 p.m.)

About me

Ik ben doorgever en vertaler van de metaforen en boodschappen die de Kosmos u geeft. Afhankelijk van de vraag zie ik beelden en kan contact leggen met overleden dierbaren. In dure bewoordingen noemt

Ik ben doorgever en vertaler van de metaforen en boodschappen die de Kosmos u geeft. Afhankelijk van de vraag zie ik beelden en kan contact leggen met overleden dierbaren.
In dure bewoordingen noemt men dit helderziendheid, of een paranormaal medium. Ik wil het zelf echter altijd eenvoudig houden en niet te veel woorden geven aan iets dat ik als geschenk bij mijn geboorte heb meegekregen. Daar ben ik te Twents en te nuchter voor.

Ik geloof in de Eigen Kracht en de Eigen Wil van de mens. In mijn praktijk als Life Coach/rouwwerker heb ik veel ervaring met mensen die tijdelijk de weg kwijt zijn en help hen met veel liefde en aandacht weer een nieuwe weg te vinden.

Kinderen en jong volwassenen hebben, net als dieren, mijn bijzondere aandacht.

Ik heb voldoende ervaring om te kunnen zeggen dat ik geen waarheden verkondig. Enkel mijn interpretatie van wat de Kosmos u wil vertellen.
Ik heb een eigen praktijk in Twente die ik “Een Reikende Hand” heb genoemd.

Warme groet
Brenda

Read more..

Reviews

Consultant Brenda has received 0 reviews.

Reviews are provided by customers who have had a consultation of at least 5 minutes. After consulting, a review can be given from the customer account.

View all 0 reviews
en nl
Support