• « Ga terug naar sterrenbeelden
  • Daghoroscoop voor Waterman

    Maandag 24 juni 2019

  • Of je nu wel of niet gelooft in “soulmates”, vandaag heb je een aardige kans om iemand tegen het lijf te lopen die als een dekseltje op een potje bij jou lijkt te passen. Hij of zij geeft precies de antwoorden die je zelf zou geven, alleen is het veel prettiger als je ze van een ander hoort. Je voelt je vertrouwd bij die persoon, vanaf het eerste moment. Dat kan niet anders, want je lijkt jezelf te zien. Het zou bij een eenmalige ontmoeting kunnen blijven, maar je zou er ook een blijvende vriendschap aan over kunnen houden. Probeer echter niets te forceren.

  • « Ga terug naar sterrenbeelden
Direct zoekenRecente reviews

Heel heldere en duidelijke boodschappen, conform aan dingen die zij niet zomaar kan weten, duidelijk txt consult was de aanleiding van een telefoontje. Spontane vriendelijke d..

Dank voor het fijne consult! Haarscherp, loepzuiver. Ik houd uit u op de hoogte of het uitkomt. Een van de toppers van deze lijn!

Een geregistreerde gebruiker over Mirjam

Wat een fantastische vrouw is dit! Ze weet zo véél, kan zo goed invoelen en ziet dingen die ze niet kan weten! Heel bijzonder! Daarbij is ze heel betrokken en weet zelfs na ma..