Adriana - Box: 987 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Adriana

Ster Ster Ster Ster Ster
1 reviews

Helderziend, heldervoelend medium - ervaren Lenormand kaartlegster. Geef je duidelijke antwoorden en advies - enkel chat.

Afwezig

Over mij

Mijn naam is Adriana en ik leg al enkele jaren de Lenormand en gewone speelkaarten om antwoorden te krijgen op jouw vragen. Daarnaast ben ik helderwetend en heldervoelend. Wanneer je vragen hebt over

Mijn naam is Adriana en ik leg al enkele jaren de Lenormand en gewone speelkaarten om antwoorden te krijgen op jouw vragen. Daarnaast ben ik helderwetend en heldervoelend.

Wanneer je vragen hebt over jouw liefdesleven of andere belangrijke vragen in het leven, dan kan ik jou verder helpen. Ik kan je voor je kijken hoe een situatie verder zal verlopen en wat je kan verwachten. Graag ontvang ik van jou tijdens het gesprek je naam en geboortedatum.

Ik leg voor jou de kaarten en voel in op jouw vraag. Ik werk hierbij met concrete vragen. Wanneer je vast loopt en niet goed weet wat te doen, kan ik je aangeven hoe je ergens het beste mee om kunt gaan. We hebben ook altijd nog zelf invloed op een situatie dus ik zal je ook meegeven wat belangrijk is om rekening mee te houden.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1
  • Zielsverwanten +1

Reviews

Consulent Adriana heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Adriana wat een ontzettend lieve vrouw ben jij je kon heel goed kijken in mijn situatie van het heden, je typt heel snel ook! Je zegt rake en specifieke dingen, ik kijk uit naar je voorspellingen vertrouw erop want je kon het goed omschrijven ik voel me heel rustig na onze chat dikke knuffel A.❤

Anoniem - December 25 2022, 21:08

Wat lief jouw berichtje! Het is even niet gemakkelijk voor jou maar positieve verandering is onderweg. Liefs xxxx ❤️

Adriana - December 25 2022, 21:11
Bekijk alle 1 reviews
nl en
Support