Afwezig

Adriana

0 reviews

Helderziend, heldervoelend medium - ervaren Lenormand en Tarot kaartlegster, geeft je duidelijke antwoorden en advies - enkel chat

Afwezig

Over mij

Mijn naam is Adriana en ik leg al enkele jaren de Tarot en Lenormand kaarten. Ter ondersteuning gebruik ik ook de pendel. Daarnaast ben ik helderwetend en heldervoelend. Wanneer je vragen hebt over j

Mijn naam is Adriana en ik leg al enkele jaren de Tarot en Lenormand kaarten. Ter ondersteuning gebruik ik ook de pendel. Daarnaast ben ik helderwetend en heldervoelend.

Wanneer je vragen hebt over jouw liefdesleven of andere belangrijke vragen in het leven, dan kan ik jou verder helpen. Ik kan je voor je kijken hoe een situatie verder zal verlopen en wat je kan verwachten. Graag ontvang ik van jou tijdens het gesprek je naam en geboortedatum.

Ik leg voor jou de Tarot en of Lenormand kaarten en voel in op jouw vraag. Ik werk hierbij met concrete vragen. Wanneer je vast loopt en niet goed weet wat te doen, kan ik je aangeven hoe je ergens het beste mee om kunt gaan. We hebben ook altijd nog zelf invloed op een situatie dus ik zal je ook meegeven wat belangrijk is om rekening mee te houden.

Lees meer..

Reviews

Consulent Adriana heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews