Alice - Box: 259 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 259 (€ 0,90 p.m.)

Alice

0 reviews

Sterk heldervoelend/Hogere zielsconnecties/tweelingziel/Nieuwetiidsrelatie/ transformatie/ processen/nieuwe aarde/ starseeds/ luisterend oor

Afwezig
Aanwezig Bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 259 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Leuk dat je bij mij komt kijken! Vanuit mijn sterke intuïtie, helderhorend en heldervoelendheid en als ervaringsdeskundige omdat ik veel heb meegemaakt zijn mijn voelsprieten altijd aan! Vanaf jongs

Leuk dat je bij mij komt kijken! Vanuit mijn sterke intuïtie, helderhorend en heldervoelendheid en als ervaringsdeskundige omdat ik veel heb meegemaakt zijn mijn voelsprieten altijd aan! Vanaf jongs af aan wist ik veel dingen al die ik niet kon weten.
Door mijn spirituele ontwakening die begon toen ik mijn tweelingziel ontmoette met een kundaluni ervaring die steeds sterker werd en ik ook achter de sluiers kon kijken, werd alles magisch.
Ondanks ook vele diepe dalen en hoge pieken, ben ik nu in rustiger vaarwater om jou te ondersteunen in het transformatieproces.
Ik gebruik hierbij mijn verschillende kaarten decks voor de diepere inzichten te verkrijgen ook lees ik foto’s waarbij de energie op gang komt en van alles door krijg.
Je kan ook een Nine star Ki consult via de mailconsult aanvragen dan krijg je een uitgebreid verslag van jou persoonlijkheid en sterke en zwakkere punten, uitdagingen en jou levens les.

Lees meer..

Reviews

Consulent Alice heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support