Alida - Box: 683 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 683 (€ 0,90 p.m.)

Alida

0 reviews

Medium. Als je vragen hebt, inzichten wenst over een situatie, gevoel hebt vast te zitten, iets wil delen.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 683 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Voor wie: mensen die vragen hebben of inzichten willen in bijvoorbeeld liefde - liefdesverdriet-verwerking van rouw- relatie en gezin- werk gerelateerde zaken of andere vragen, ook als je het gevoel h

Voor wie: mensen die vragen hebben of inzichten willen in bijvoorbeeld liefde - liefdesverdriet-verwerking van rouw- relatie en gezin- werk gerelateerde zaken of andere vragen, ook als je het gevoel hebt vast te zitten of jouw gevoel wilt delen maar niet met anderen in jouw omgeving. Contact met een overleden persoon of ( huis) dier is mogelijk.
Maatschappelijk opgeleid en werkzaam geweest als zorgende, later als maatschappelijk werkende. Vervolgens de onconventionele 4 jarige opleiding Hypnotherapie gevolgd: ""in en uit de ban van je kinderbeelden"" Daarna N.L.P met het doel wat is het belang van mijn gedrag.
Op latere leeftijd gehoor gegeven aan de gevoeligheid die altijd aanwezig was ""ik"" als Hoog-sensitief - persoon (HSP) die in het leven voor de nodige knelpunten heeft gezorgd: positief als negatief. Vervolgens de hooggevoeligheid in een training de vrije loop gegeven. Nu verschillende jaren werkzaam als Medium.

Lees meer..

Reviews

Consulent Alida heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support