Amandala - Box: 271 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 271 (€ 0,90 p.m.)

Amandala

0 reviews

Tarotiste, ik help je graag om de juiste inzichten te krijgen zodat je op een liefdevolle positieve manier weer verder kan op je pad.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 271 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Mijn naam is Amandala. Ik ben paragnost, kaartlegster en werk verder vrij intuïtief. Ik help je graag om de juiste inzichten te krijgen zodat je op een liefdevolle positieve manier weer verder kan op

Mijn naam is Amandala. Ik ben paragnost, kaartlegster en werk verder vrij intuïtief. Ik help je graag om de juiste inzichten te krijgen zodat je op een liefdevolle positieve manier weer verder kan op je pad. Ben jij benieuwd of ik jou verder kan helpen? Heb je vragen? Stel ze me gerust, geen vraag is te gek en ook kan ik heel goed een luisterend oor bieden. Mijn doel is om je de juiste inzichten te laten krijgen zodat je weer op een liefdevolle positieve manier verder kan op je pad.
Ik help je graag met de ontwikkeling van je eigen kracht, bewustzijn en energie. Samen kijken we wat jij nodig hebt en daarin bied ik je ondersteuning. Ik leg graag de (tarot)kaarten, waarin ik ondersteund word door mijn helderwetendheid.

Vragen die mij veel gesteld worden zijn:
• Liefde en relaties
• Werk: mogelijkheden en ontwikkelingen
• Leidraad voor toekomstige doelen en verlangens
• Innerlijk groei en spirituele ontwikkeling
• Zit je niet lekker in je vel?
• Ben je onzeker over een situatie of een persoon?
• Heb je bedrijfsmatig advies nodig of heb je vragen of twijfel je over een sollicitant?

Als je mij belt ontvang ik graag een specifieke vraag van je, hoe specifieker de vraag, hoe specifieker het antwoord. Natuurlijk is het ook mogelijk om een algemene vraag te stellen of het open te laten.

Onthoud wel: Tarotkaarten zijn geen kaarten waarmee je de toekomst kunt voorspellen. De toekomst staat namelijk niet vast. Tarotkaarten geven je wel inzicht in de manier waarop jij met bepaalde kwesties omgaat en waar dat toe kan leiden. De toekomst maak je zelf, je bent en blijft altijd verantwoordelijk voor wat je doet met je mogelijkheden.)

Lees meer..

Reviews

Consulent Amandala heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support