Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 329 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Ana Akkermann

Ana Akkermann

0 reviews

Lenormand reading. Ervaringsdeskundige op het gebied van relaties, narcisme, transformatie, businesscoaching, vrouwenkracht.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 329 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Sedert 1996 ben ik werkzaam als spiritueel coach. De manier van werken veranderde naarmate ik zelf als mens transformeerde en groeide. Het begon met een Reiki- en Regressie praktijk. In 2015 schreef i

Sedert 1996 ben ik werkzaam als spiritueel coach. De manier van werken veranderde naarmate ik zelf als mens transformeerde en groeide. Het begon met een Reiki- en Regressie praktijk. In 2015 schreef ik het boek 'Rimpels op je ziel'. Vervolgens werkte ik als bel coach voor AstroTv. Hier maakte ik tevens deel uit van het presentatieteam en presenteerde ik 2 uur live televisie. (SBS6 en NET5) het live programma op RTL 4 en 5.

Dankzij het werken op advieslijnen kon ik mijn gevoeligheid ontwikkelen. Hier leerde ik 'blind' te coachen waardoor mijn intuïtieve gave zich sterk kon ontwikkelen. Tijdens de telefonische consulten maak ik (op verzoek) gebruik van de Lenormandkaarten. Deze werken als een breekijzer zodat ik snel tot de kern kan komen. Naarmate ik mij verder transformeerde, ontstond bij mij de behoefte mensen te gaan begeleiden in hun bewustwording. Naarmate wij veranderen, verandert ook de wereld om ons heen. Dit kunnen pijnlijke processen zijn maar met het resultaat dat men vanuit hart en ziel gaat leven. Dit is geluk van binnenuit in volle overgave en verbinding. Vanuit mijn levenservaring kan ik u helpen met inzichten. U kunt ook bellen wanneer u behoefte heeft om te praten over uw bewustwording en de daaruit voortkomende inzichten. Wanneer we transformeren worden we vaak niet begrepen door onze omgeving. Graag ben ik uw gesprekspartner.

Lees meer..

Reviews

Consulent Ana Akkermann heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en