Afwezig
Profielfoto van Andromeda 4

Andromeda

Ster Ster Ster Ster Ster
34 reviews

TEXT: doorlopend - soms bellen - Helderwetend: alle vragen. Text mét geb data en naam/namen aub.

Afwezig

Over mij

*** BELLEN: soms - Dag+NACHT: VIA TEKST CONSULT *** Dag lieve mensen, ik ben Andromeda, ben een intuïtief healer en heb een eigen praktij

*** BELLEN: soms - Dag+NACHT: VIA TEKST CONSULT *** Dag lieve mensen, ik ben Andromeda, ben een intuïtief healer en heb een eigen praktijk waar ik al 22 jaar mensen help met allerlei soorten problemen. Ik pendel met het hoger bewustzijn om antwoorden op jouw specifieke vragen te bekomen. Bij het begin van het gesprek kan ik met mijn pendel meten in hoeverre je in jouw kracht staat. Dit wordt automatisch versterkt terwijl we praten. Dat kan ik dan ook meten.
Om je wensen en dromen in de realiteit te kunnen manifesteren is het belangrijk dat je energie mooi doorstroomt. De wet van de aantrekking toont ons dat we eerst moeten vibreren op dezelfde golflengte als onze wensen om ze waar te kunnen maken.
Tijdens het gesprek worden dan ook blokkades opgelost, zodat je een magneet wordt voor de doelen en wensen die je stelt.
Wens jij meer kracht en oplossingen voor jouw probleem? Een probleem met anderen wordt altijd opgelost wanneer we de diepere zaken in onszelf oplossen. Daarvoor heb ik een heel bijzondere methode die jou verbindt met het hoogste bewustzijn in jezelf. Dat kan gebeuren tijdens ons telefoongesprek wanneer je daarvoor kiest. Als je dat wenst leg ik ook de lenormandkaarten voor je. Algemeen of op je specifieke vraag.
Dit helpt bijvoorbeeld om zielsverbindingen te helen en zo de persoon op een zuivere manier te ont-moeten zoals het bedoeld is. Het helpt ook om jezelf te helen bij bijvoorbeeld ziekteprocessen, depressie en burn-out omdat het je eigen energie versterkt. Wanneer onze vibratie verhoogt worden de levenslessen waarom we hier zijn op een natuurlijke manier geïntegreerd en de lijdensweg ingekort. Want door er niet van te leren komen we in lijden. totalegezondheid.be helpt ook via telefoon. Vraag een afspraak dan zet ik de belmogelijkheid hier aan als ik kan op dat moment en ga ik het bericht terugstorten.

In mijn praktijk werk ik met deze methode (tijdens de lockdown heel veel mensen vanop afstand hiermee geholpen - ook via de telefoon) en zo kunnen dus gezondheids- en andere blokkades oplossen. Het heeft ook een positief effect op familierelaties. Op zielsverbindingen tussen twee mensen. Want wanneer wijzelf veranderen dan veranderen onze levenssituaties. Want wij kunnen een ander niet veranderen. Wij kunnen enkel onszelf veranderen.

Je kan ook gewoon vragen stellen, bijvoorbeeld:

* is X mijn zielemaatje of tweelingziel?
* is het de bedoeling dat X en ik samen komen in een aardse relatie?
* wat maakt dat X afstand neemt
* zijn er liefdes- of andere gevoelens van X richting mij?
* is er een ander in het spel?
* is deze baan voor mij bestemd?
* hoe gaat het met mijn zoon/dochter.. eventueel fotoreading
* is het de bedoeling dat ik op deze plek blijf wonen?
* is dit (...) mijn levenstaak?
* bij fotoreading met vermelding van je vraag of probleem kan ik daar ook op antwoorden
* andere vragen...

Toekomst ligt in onze eigen handen, ik kan je leren hoe je dat kan doen. Laat me weten wat je wens is. Ik kan je coachen naar je doel. Dat gebeurt allemaal via de lijn waarbij tijdens het bellen de methode mogelijk wordt ingezet wanneer je dat wenst.. zo kan ik ook fotobehandeling voor je doen. In dat geval stuur je me een foto met naam en wens via het tekstconsult.
Genezing komt van binnenuit, ik ben gespecialiseerd in healing.
Ik heb ook een sterke kracht in het doorgeven van positieve energie.
Adviezen en oplossingen in levenssituaties, familiekwesties, relatieproblemen, kinderen, geen vraag is mij vreemd.
Lieve groetjes en tot hoors.

Lees meer..

Reviews

Consulent Andromeda heeft 34 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Ik heb zoveel steun aan haar. Stelt me gerust en geeft een gevoel van vertrouwen.

Kirsten - December 31 2020, 08:29

Andromeda - December 31 2020, 10:27
Ster Ster Ster Ster Ster

December 28 2020, 09:45
Ster Ster Ster Ster Ster

Danielsan - December 28 2020, 07:03
Ster Ster Ster Ster Ster

Lief en geruststellend!

Kirsten - December 27 2020, 08:07

Dank je wel!

Andromeda - December 27 2020, 08:19
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor de lieve en duidelijke woorden...

Catherine - December 26 2020, 23:17

Jij ook bedankt! Je weet wat je te doen staat, komt goed :)

Andromeda - December 27 2020, 06:33
Bekijk alle 34 reviews