Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 1336 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Angela 4

Angela

Ster Ster Ster Ster Ster
157 reviews

kaartlegster, zeer ervaren medium, helderhorend,-wetend en ziend, healing, relatiespecialist,soulmates ,tijdsbepaling, snel en to the point.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 1336 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Door mij te contacteren vindt je inzichten, helderheid en rust. Ook voor een healing op afstand kun je bij mij terecht. Ik werk vanuit liefde en de bron. Mijn naam is Angela. Ik ben helderziend, he

Door mij te contacteren vindt je inzichten, helderheid en rust. Ook voor een healing op afstand kun je bij mij terecht. Ik werk vanuit liefde en de bron.

Mijn naam is Angela. Ik ben helderziend, helderwetend en helderhorend medium. Sinds mijn kinderjaren had ik al contact met overledenen en wist ik hoe situaties gingen verlopen. Hierdoor wist ik dat er meer was tussen hemel en aarde.

Naast mijn contact met boven leg ik ook de Lennormandkaarten. Mijn expertise is de liefde. Komt mijn ex nog terug, zielenconnecties/tweelingzielen, wanneer ga ik een partner krijgen, waarom komt er maar geen partner, hoe staat een bepaald persoon ten opzichte van mij, wat vindt een persoon van mij? Al deze vragen en nog veel meer kun je mij stellen en ik help je vanuit liefde hiermee verder.

Door mijn mediumschap en het zijn van reikimaster kan ik je vorige levens zien. Hierdoor kan ik zien welke les/karma je in dit leven nog moet verwerken of aan mag werken. Ook kan ik zien of je iemand al kent vanuit een vorig leven en er een zielsafspraak is gemaakt die je in dit leven moet uitwerken.

Waarvoor kun je nog meer bij mij terecht?
-Contact met overledenen
-Zakelijk advies
-Hoogsensitiviteit en hoe daarmee om te gaan. Maak van je gevoeligheid je kracht!
-Wet van de aantrekkingskracht
-Blokkades waardoor je niet verder komt
-Algemene reading
-Liefdesreading
-Werk gerelateerde reading
-Financiën reading
-Jaarlegging
-Reikibehandeling
-Persoonlijke training in het leren werken met de Lennormandkaarten

-CAT geregistreerd (Collectief Alternatief Therapeuten ) en aangesloten bij een beroepsvereniging.

Dit werk ben ik gaan doen om andere mensen op hun levenspad te helpen en inzichten te geven daar waar dat nodig is in hun leven. Als geen ander weet ik hoe gecompliceerd het leven soms kan zijn. Vaak zit je vast in een bepaald denkpatroon, ben je geconditioneerd door anderen, waardoor je het gevoel kunt hebben in een vicieuze cirkel te zitten. Met behulp van een coach kun je daaruit komen en een heel ander zicht op het leven krijgen. Hierdoor gaat je energie weer stromen, begrijp je het leven en waarom bepaalde situaties in je leven gebeuren. Door deze inzichten zul je je weer gelukkig gaan voelen.

Door intensief met mijn persoonlijke groei en bewustzijn bezig te zijn kwam ik erachter waarom mijn leven zo gelopen is. Ik heb geleerd dat iedereen zijn eigen wereld creëert en die dus ook zelf kan veranderen. Alles begint met liefde, waardering en respect voor jezelf hebben. Niets is toeval en alles heeft een reden. Er is altijd een keuze hoe je met situaties omgaat. Gedachten zijn enorm krachtig en bepalen uiteindelijk voor een heel groot deel jouw leven.
In mijn praktijk heb ik diverse technieken samengevoegd, waardoor een methode is ontstaan die voor iedereen toepasbaar is, voor alle situaties en problemen, op elk moment in je leven. Ik geef je handvatten en inzichten, zodat ook jij een liefdevol, gezond en gelukkig leven kunt leiden. We zijn allen één en als ik de kunst van leven kan verstaan kan jij dat ook!

Neem gerust een kijkje op mijn website.
Namasté

Lees meer..

Reviews

Consulent Angela heeft 157 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster

redelijk

Tanza - Februari 03, 20:04

Wat jammer om te horen. Ik zou graag nog eens vernemen van je wat je reactie zo maakt. Wellicht was het niet helemaal wat je wilde horen.

Angela - Februari 03, 20:08
Ster Ster Ster Ster Ster

Hartelijk dank Angela voor een mooie chat gesprek, volgende keer zal ik beter bellen dan zullen we mekaar beter begrijpen via chat alles uitleggen of vertellen is niet zo makkelijk. Xxx

Jamila - Januari 10, 08:10

Dank je wel voor de mooie beoordeling. Je kan het , je bent sterk en je verdient het echt dat iemand 100% voor je gaat lieverd. Liefs xx

Angela - Januari 10, 08:19
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel lieve Angela, lachen altijd wanneer wij elkaar spreken. Ik ga je gauw weer bellen! Dankjewel voor het kijken. Liefs x M

Anoniem - November 04 2021, 10:21
Ster Ster Ster Ster Ster

Oktober 29 2021, 08:43
Ster Ster Ster Ster Ster

Oktober 28 2021, 08:01
Bekijk alle 157 reviews