Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 493 (€ 0,90 p.m.)

Angelique

0 reviews

Medium/Paragnoste, Spiritueel Raadgever, Tarotiste, Waarzegster. Met mijn gaven en hulpmiddelen dring ik snel door tot elke kern.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 493 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Hallo fijn mens ! Van harte welkom op mijn profielpagina, wat ontzettend leuk dat je even de moeite neemt te zien wie er achter de foto schuilt. Mijn naam is Angelique, door middel van mijn gaven

Hallo fijn mens !

Van harte welkom op mijn profielpagina, wat ontzettend leuk dat je even de moeite neemt te zien wie er achter de foto schuilt.
Mijn naam is Angelique, door middel van mijn gaven helderzien, heldervoelen en helderweten kan en mag ik jou inzichten bieden op velerlei vlakken van het levenspad, of het nu gaat om de liefde, vriendschap, familie, werk, studie of gezin er is altijd wel een waardevol inzicht te verkrijgen waarmee jij weer een stap verder kunt.

Door mijn grote empatische, heldervoelende en telepatische vermogen kan ik heel sterk invoelen op jouw energie, de energie van een situatie en die van anderen en daarmee antwoord geven en inzicht bieden in vele vraagstukken op vrijwel elk gebied. Mijn overtuiging is deze: Jouw pad is het deel wat vast staat, en jouw weg is het deel wat je zelf vormgeeft, de mensen die we toelaten en verbannen uit ons leven en keuzes die wij gaandeweg maken. In die zin zie ik de toekomst als maakbaar en niet alleen als een vaststaand lot.

Voel jij je niet fijn op jouw pad, heb je iets verdrietigs meegemaakt, ben je uit balans, vind je geen richting, heb je veel twijfels? Dan is het wellicht tijd om andere keuzes te maken, anders met situaties om te gaan proberen te gaan, of inzichten toe te gaan passen, en daar bied ik je graag inzicht en ondersteuning bij.

Ter ondersteuning van mijn gaven werk ik graag met de Tarot, de pendel en mijn prachtige glazen bol, ook gebruik ik zo nu en dan inzicht en orakel kaarten. Welk middel ik gebruik hangt af van jouw vraag en van de energie die aantrekt. Ook kan ik uiteraard een gerichte kaartlegging doen. Contact met overleden dierbaren kan ik in het gunstigste geval leggen, maar is alleen mogelijk als de persoon in kwestie hiertoe bereid is, hier kan ik jou dus vooraf geen garantie in bieden. Ik doe GEEN medische uitspraken, ook doe ik GEEN uitspraken over zwangerschap.

“Geluk maak je zelf, of we doen het samen”

Ontzettend veel liefs en graag tot spreeks of chats,

Angelique

Lees meer..

Reviews

Consulent Angelique heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews