AngeloDenktMee - Box: 580 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 580 (€ 0,90 p.m.)

AngeloDenktMee

Ster Ster Ster Ster
3 reviews

Toeval bestaat niet. Alles gebeurt met een reden. Heb je een vraag of wil je iets weten?

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 580 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Als kind wist ik al dat ik anders was. "volwassenen" hadden diepe gesprekken met mij door mijn gave. In mijn jeugd heb ik besloten om anderen te helpen. Ik word omschreven als warm, nuchter, direct,

Als kind wist ik al dat ik anders was. "volwassenen" hadden diepe gesprekken met mij door mijn gave.
In mijn jeugd heb ik besloten om anderen te helpen. Ik word omschreven als warm, nuchter, direct, liefdevol en wijze indiaan.
Die laatste omschrijving is door verschillende mensen, onafhankelijk van elkaar gedaan. Zoals ik al zei: "Toeval bestaat niet. Alles gebeurt met een reden" Soms voel, zie of begrijpen we direct waarom of waarvoor dit zo is. Soms is er eerst iets wat er moet gebeuren om te snappen waarom iets is zoals het is.

Mijn naam is Angelo. Al jaren begeleid en coach ik anderen die zijn vast gelopen, stil staan, het even niet meer weten en of met vragen zitten. Ik ben altijd in voor een goed gesprek en denk graag met je mee. Mijn kracht zit in mijn eigenwijsheden en het durven zeggen waar het op staat. Geen onderwerp is mij te gek! Je kunt bij mij terecht voor Levensvragen, Liefde & Relatie, een luisterend oor, zakelijke onderwerpen, stress coaching en nog veel meer. Ik weet als geen ander hoe het is om ergens niet over te durven praten. Daarom vind ik het zo fijn dat jij anoniem kunt blijven wanneer je dit nodig vind. Het belangrijkste vind ik de "Klik" "De verbinding" "Het contact". Toeval bestaat niet.

P.S. wat goed dat je het hele profiel leest!
Je kunt mij ook via het 0900 nummer bereiken 90ct per minuut.
zoals mijn profielnaam al zegt AngeloDenktMee ;)

Lees meer..

Reviews

Consulent AngeloDenktMee heeft 3 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Ik belde Angelo omdat ik graag iemand wilde spreken die met mij meedenkt. Ik stelde hem mijn vraag en verwachte gewoon antwoord op mijn vraag. Maar gedurende het gesprek wist hij meteen de daadwerkelijke vraag achter mijn vraag te achterhalen. Hij gaf niet alleen antwoord op mijn daadwerkelijke vraag. Maar hij schetste verschillende scenario's voor en liet de keuze aan mij over. Angelo bedankt voor je advies en de tools. En ik hou je op de hoogte.

Jen - Mei 15 2019, 14:22

Hoi Jen,

AngeloDenktMee - Mei 15 2019, 14:35
Bekijk alle 3 reviews
nl en
Support