Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 291 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Anita 1

Anita

0 reviews

Helder, Zuiver en eerlijke readings. Helderziend, helderhorend en helderwetend over liefde, relaties en werk. Gespecialiseerd in afstandsheading.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 291 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Ik ben medium, tarotist en geef ook onder andere readingen aan coaches. Geen vraag is me teveel maar ik doe geen concrete uitspreken over toekomstvoorspellingen. Ik ben een medium die lichamelijke kla

Ik ben medium, tarotist en geef ook onder andere readingen aan coaches. Geen vraag is me teveel maar ik doe geen concrete uitspreken over toekomstvoorspellingen. Ik ben een medium die lichamelijke klachten, verdriet, eenzaamheid, etc snel aanvoelt.


De combinatie van uw stem, de kaarten, en mijn helderwetendheid kom ik snel tot de kern Geen vraag is mij vreemd, ik vind het een eer je te mogen helpen, te begeleiden, je inzichten te mogen aanreiken waardoor er een eerste stap wordt gezet in je healing. IK ben een actieve luisteraar , biedt u volop de ruimte zodat u gehoord wordt, wat erg belangrijk is om zaken helder op te kunnen pakken.

Ik geef alleen een fotoreading met toestemming van de desbetreffende persoon. Dit heeft met zuiverheid te maken.

Tijdens mijn readingen tracht ik u met veel respect te benaderen en mijn woorden nauwkeurig te formuleren, want woorden hebben namelijk veel kracht. Respect is mijn uitgangsbasis.

Lees meer..

Reviews

Consulent Anita heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews