Anna

Ervaren medium heldervoelende, -wetende waarnemingen, hsp, bewustwording, droomuitleg...

Gebeld worden door Anna?

Nu gebeld worden »

De consulent is momenteel in gesprek


De wachtrij is vol De wachtrij is gesloten In wachtrij plaatsnemen »

Log in om gebruik te kunnen maken van de wachtrij.


De consulent is momenteel niet bereikbaar

 • Te bereiken op:
 • 070 - 7000 000 (via credits)
 • 0909 - 7000 000 (€ 0,90 p.m.)
 • Afwezig
 • Boxnummer 359
 • Rekent € 0,90 per minuut

Profiel

 • Levensvragen
 • Liefde & Relatie
 • Kaartleggingen
 • Healing
 • Luisterend oor
 • Zakelijk

Als kind al was ik paranormaal en hoog gevoelig en in mijn kleine wereld zag en voelde ik wezens van liefde om me heen. Ook had ik voorgevoelens en veel uittredingen.
In mijn latere jeugd werd mijn gevoeligheid afgedaan als onzin, en in een opvoeding waar de kerk erg belangrijk was, heb ik me langzaam afgesloten voor deze gave. Wel heb ik altijd de heldervoelende vermogens behouden. Zo kon ik de pijn ervaren van mijn vader, die toen ernstig ziek was. En ook op latere leeftijd had ik bijzondere ervaringen van wezens van liefde en licht om me heen, en hoorde en zag ik dingen die andere mensen niet zagen en heb ik altijd veel dromen gehad.

Ook heb ik altijd een zekere sturing gevoeld in mijn leven, zeker toen ik behoorlijk was vastgelopen en me enorm eenzaam voelde. Ik stond toen voor een ingewikkelde keuze. Een periode waarin ik dacht nooit meer te kunnen lachen… Terug naar de bron en de erkenning van mijn echte zelf, door alle pijn - en vooral erkenning van die pijn - de weg naar de liefde weer gevonden.
De liefde in me zelf….

Daarna kwam mijn leven in een enorme versnelling met veel synchronische gebeurtenissen. Weer in verbinding met mijn intuïtie kon ik andere keuzes maken en eindelijk mezelf zijn. Tot op de dag van vandaag ben ik bezig dit leven (deze 2e kans) vorm te geven.
De (voorspellende) dromen kwamen terug, de uittredingen, de helderziende vermogens en ook voelde ik weer de aanwezigheid van mijn gidsen. En speciaal Eliza die al sinds mijn kindertijd bij mij is. Ik merkte dat wat ik voelde en doorkreeg niet alleen voor mij bestemd was maar vaak ook voor de mensen in mijn omgeving….

Ik ben met dit werk begonnen om je bewust te maken van de keuzes die je hebt in je leven. En vooral wat voor impact dit heeft op de kwaliteit daarvan.
En dat het vooral belangrijk is dat we de weg naar binnen weer gaan en autonoom gaan leven zoals dat bedoeld is.

Wanneer je vastgelopen bent wil ik je graag helpen. met inzichten in levensvragen, geruststelling en bemoediging, Vaak resoneert het antwoord al in jezelf.

Mijn antwoorden komen spontaan, wat voor jou bestemd is krijg je te horen door mijn gidsen van het licht. Ik werk intuïtief en soms met een kaartendesk van Doreen Virtue. Graag help ik je verder!

Vanuit licht en liefde.

Reviews

Consulent Anna heeft 3 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het consult kan een review gegeven worden via de telefoon, of in het klanten-account.

Hieronder vindt u de laatste reviews met een geschreven bericht.

Verassend

Odes - 11-04-2018 19:21

Anna is super goed! Fijn dat ik naar mijn intuitie heb geluisterd om haar te bellen, ze kan heel goed invoelen en is een super warme vrouw!

Een niet-geregistreerde gebruiker - 07-11-2017 15:38
  Dankjewel voor je review! blijf maar goed luisteren naar je intuïtie, dan komt het goed!
Reactie van: Anna

Bekijk alle 3 reviews