Anna - Box: 642 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Anna

Ster Ster Ster Ster Ster
4 reviews

Dankzij het universum kan ik dmv helderziend- voelend en wetend antwoord geven op je vraag. Oprecht en eerlijk antwoord is mijn motto.

Afwezig

Over mij

Ik ben een paragnoste, energetisch, heldervoelend en helderwetend en helderhorend. Graag help ik jou bij het maken van keuzes en geef ik de handvaten mee, zodat je de ontbrekende puzzels kunt vinden o

Ik ben een paragnoste, energetisch, heldervoelend en helderwetend en helderhorend. Graag help ik jou bij het maken van keuzes en geef ik de handvaten mee, zodat je de ontbrekende puzzels kunt vinden op de vraag die je aan mij stelt. Als ik in gesprek ben met jou, neem ik jou energie waar en via mijn helderwetend, heldervoelend en helderhorende gave ga ik op zoek naar jou ik of je ego en de situatie zoals het nu is en later kan zijn. Ik geef jou graag inzichten over de kern van jou vraag, maar het belangrijkste vind ik de oplossing. En met een gerust gevoel het gesprek kan afsluiten. Soms vraag ik het een en ander op te schrijven, omdat ik verschillende dingen kan vertellen. Het is fijn om dit later door te nemen. Allerlei vragen zijn welkom bij mij zoals Tweelingziel, ego, liefde, zakelijk aspect, bewustwording, meditatie, gezondheid advies op energetisch vlak, luisterend oor, magnetiseren, lichtkennis, hoogsensitief, foto reading, intuïtief, kaartleggen, pendelen, nieuwetijds kind, feng shui, relatie coach, yoga, gidscontact en nog veel meer. Ik ben down to earth en rechtstreeks, want ik vertel niet wat je wil horen, maar zoals het is . Wat de oplossing is en daar heb je wat aan. Volg je gevoel en bedankt voor het vertrouwen in mij. U kunt altijd een bel afspraak indienen meestal reageer ik binnen een uur. Dat hoeft u ook niet te wachten tot ik online ben
Liefs Medium Anna.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +2
Life Coaching icon
Life Coaching +1
  • Intuïtie +1

Reviews

Consulent Anna heeft 4 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Raak, snel en helder! Top!!! Dankjewel ❤️

Nathalie - Maart 08, 23:04

Dankjewel! En het komt goed. Ik waardeer jou review enorm. dikke knuffel

Anna - Maart 08, 23:22
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel fijn consult gehad van Anna. Ze voelt goed in en ze helpt je een goed perspectief te geven van hoe jij je kunt verhouden tot de ander. Ze zet je in het licht met haar inzichten.

Anoniem - Januari 26, 20:43

Rosalinde super bedankt voor deze mooie en warme review 😘. Het geeft mij veel kracht. Veel liefde gewenst

Anna - Januari 27, 12:32
Ster Ster Ster Ster Ster

Beste Anna ,wat ben jij zo goed in aanvoelen Zo blij jou te leren kennen op deze site Grt Ann uit België

ANN - Januari 23, 20:50

Ann Bedankt voor deze mooie review. Ben er blij mee dat je het prettig hebt ervaren. Xxx Anna

Anna - Januari 23, 21:50
Bekijk alle 4 reviews
nl en