Anne - Box: 535 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Anne

0 reviews

Antwoord op je vragen door middel van Tarot | Reiki op afstand | doelgericht | positief | Nieuwsgierig? Zie uitgebreide omschrijving!

Afwezig

Over mij

Hoi! Ik ben Anne (30) en het afgelopen jaar heb ik verschillende cursussen gevolgd in Tarot en Reiki en inmiddels gebruik ik beide dagelijks. Voor mezelf, maar ook voor anderen en wil nu graag nog mee

Hoi! Ik ben Anne (30) en het afgelopen jaar heb ik verschillende cursussen gevolgd in Tarot en Reiki en inmiddels gebruik ik beide dagelijks. Voor mezelf, maar ook voor anderen en wil nu graag nog meer ervaring opdoen! Ik beantwoord met liefde al jouw vragen door middel van het leggen van tarotkaarten én help jou graag bij het ontdekken van jouw krachten en potentieel.

Of je nu op zoek bent naar antwoorden op specifieke vragen, inzicht in levensuitdagingen, of gewoon een positieve boost nodig hebt: ik sta voor je klaar!

Lees meer..

Reviews

Consulent Anne heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support