Annebeth - Box: 621 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 621 (€ 0,90 p.m.)

Annebeth

Ster Ster Ster Ster Ster
1 reviews

Luisterend oor, Heldervoelend/ Helderziend. Kaartleggen, SoulBodyFusion (op afstand).

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 621 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Graag ben ik een luisterend oor voor je en help ik je via helderziende/heldervoelende waarneming en kaartlegging om inzicht te krijgen in je situatie. Soms is het zicht op je levenspad door welke oor

Graag ben ik een luisterend oor voor je en help ik je via helderziende/heldervoelende waarneming en kaartlegging om inzicht te krijgen in je situatie.
Soms is het zicht op je levenspad door welke oorzaak dan ook versluierd en dan kan een advies vanuit helderheid en liefdevolle aandacht een welkome steun zijn om weer bewust en in je kracht verder te kunnen. Graag adviseer ik je over relaties, werk, gezondheid, levensmissie en waar je dan ook tegen aan loopt.
Ik werk op een unieke manier via de pendel, in contact met jouw ziel en channel persoonlijke boodschappen van engelen en gidsen.(eigenlijk de diepere wijsheid en weten in jezelf!)
Ook bied ik sessies op afstand aan: SoulBodyFusion: een energetische methode die je helpt je ziel volledig in je cellen te brengen en je weer af te stemmen op je levenskracht.( Een korte SoulBodyFusion sessie duurt ongeveer 2 x 5 minuten plus nabespreking)
Ik help je ook via text consult.
Bel-korting tijdens het Corona-virus
Lieve groet,
Annebeth

Lees meer..

Reviews

Consulent Annebeth heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Blij dat ik de eerste revieuw mag schrijven voor Annebeth. Ik heb het gesprek met haar als heel erg prettig ervaren. We zaten op dezelfde lijn, het voelde heel goed aan en ze is erg zacht in haar uitspraken. Erg de moeite waard eens met haar te bellen. Groetjes Annemiek

annemiek - Februari 17 2020, 12:40

Lieve Annemiek, dankjewel voor je reactie en vertrouwen, Heb het wederzijds zo ervaren

Annebeth - Februari 17 2020, 12:44
Bekijk alle 1 reviews
nl en
Support