Annechien - Box: 655 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 655 (€ 0,90 p.m.)

Annechien

0 reviews

Wellnesscoach op het gebied van liefde, werk, zelfontplooiing, trauma, narcisme en het volgen van je eigen pad. Zodat jij in je kracht kunt staan!

Afwezig
Aanwezig Bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 655 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Als wellnesscoach help ik je met je pad naar bewustwording en naar een gelukkig leven. Ik help je in je kracht te gaan staan zodat je je leven ten volle kan leven. Als je van jezelf houdt, houdt het

Als wellnesscoach help ik je met je pad naar bewustwording en naar een gelukkig leven. Ik help je in je kracht te gaan staan zodat je je leven ten volle kan leven.
Als je van jezelf houdt, houdt het leven ook van jou. Iedere stap in de goede richting er één en heel veel goede stappen veranderen je leven.
Ik kan je bijstaan tijdens het groeiproces, zodat je weer in contact komt met jezelf en je eigen natuur.
Vragen kunnen werkgerelateerd zijn, of op het gebied van zelfontwikkeling, maar ook op het gebied van relaties. Ik ben gespecialiseerd in traumaverwerking. Helen doe je door middel van je te uiten en praten is daar één manier van. Ook help ik je graag weer op pad als je merkt dat je vastloopt in je leven, werkgerelateerd, privé en op het gebied van de liefde.
Mijn helderziendheid en helderwetendheid zet ik in ten behoeve van jouw persoonlijke groei en jouw eigen ontwikkeling.

Lees meer..

Reviews

Consulent Annechien heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support