Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 655 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Annechien 1

Annechien

0 reviews

Holistisch coach voor persoonlijk advies, relaties, zakelijk advies, trauma's, spiritualiteit, werk, lichamelijk welzijn en burn-out.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 655 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Als coach begeleid ik je in je pad naar bewustwording en het streven naar een gelukkig leven. Ik help je kracht te gaan staan zodat je je leven ten volle kan leven. Als je in je kracht staat en van j

Als coach begeleid ik je in je pad naar bewustwording en het streven naar een gelukkig leven. Ik help je kracht te gaan staan zodat je je leven ten volle kan leven.
Als je in je kracht staat en van jezelf houdt, houdt het leven ook van jou. Om dit te bereiken, is iedere stap in de goede richting er één en heel veel goede stappen veranderen je leven.
Ik begeleid mensen tijdens het groeiproces zodat ze weer in contact komen met zichzelf en hun eigen natuur.
Vragen kunnen werkgerelateerd zijn, of op het gebied van zelfontwikkeling, maar ook op het gebied van relaties. Ik ben gespecialiseerd in traumaverwerking. Helen doe je door middel van je te uiten en praten is daar één manier van.
Mijn helderziendheid en helderwetendheid zet ik in ten behoeve van jouw persoonlijke groei en healing.
In mijn eigen praktijk werk ik met:
Life coaching
NLP
Focussen
Innerlijk kind
Natuurcoaching
(Jeugd-)trauma
Narcisme
Ook bied ik in mijn praktijk verschillende massagetechnieken aan, zoals ontspanningsmassage, cuppingmassage, hotstone massage en Indiase hoofdmassage.
Mijn praktijk heet n-joy massage en coaching en is gevestigd in Soest.

Lees meer..

Reviews

Consulent Annechien heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews