Afwezig
Profielfoto van AnneMieke 1

AnneMieke

Ster Ster Ster Ster Ster
1 reviews

Liefdevolle Raadgever I Intuïtieve Inspirator I Liefde & Werk I Spot On I Helder wetend I Helder voelend I Helderhorend I Luisterend Oor

Afwezig

Over mij

Ken je dat? Je wilt gaan voor je droom, maar iets houdt je nog tegen en daardoor loopt alles stroef en heb je geen plezier in wat je doet. Of je verlangt naar een liefdevolle relatie, maar het lukt je

Ken je dat? Je wilt gaan voor je droom, maar iets houdt je nog tegen en daardoor loopt alles stroef en heb je geen plezier in wat je doet. Of je verlangt naar een liefdevolle relatie, maar het lukt je niet om dat voor elkaar te krijgen. Elke nieuwe poging loopt weer uit op een teleurstelling. Of misschien voel je je nooit echt ergens op je plek en heb je het gevoel dat je je steeds moet bewijzen? Maar het kan ook zijn dat je gewoon een baaldag hebt en behoefte aan nieuwe verfrissende ideeën of alleen maar een luisterend oor?

Ik ben er voor jou!

Ik wens jou een vol en fijn leven en met mijn heldere gave help ik je om in deze tijd van verwarring en onrust, focus en veiligheid te creëren. Ook jij kan de liefdevolle kracht van het universum ervaren. Gegarandeerd! De enige voorwaarden die het universum hiervoor aan jou stelt is dat jij verantwoordelijkheid neemt voor je leven en dat je gelooft in je eigen grootsheid en vertrouwt op jouw eigen manifestatie kracht.

Ik wil je dienen en dat doe ik in liefde, maar ik wind er geen doekjes om. Ben jij klaar voor wat het universum voor moois in petto heeft voor jou? Wacht dan niet langer en bel of chat me nu.
Voel je welkom. Ik zie er naar uit je te ontmoeten.

Tevreden over ons gesprek? Deel je ervaring met anderen in een korte review.

Dank je wel.

In liefde

AnneMieke

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1

Reviews

Consulent AnneMieke heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor het fijne gesprek. Ik kreeg een telefoontje dus kon niet meer reageren:)

Lizzy - Juli 11, 14:03

Dank voor het vertrouwen en ontzettend veel succes en geluk gewenst.

AnneMieke - Juli 11, 14:31
Bekijk alle 1 reviews