Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 942 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van AnneMieke 1

AnneMieke

Ster Ster Ster Ster Ster
1 reviews

Spot On I Liefdevolle Raadgever I Intuïtieve Inspirator I Changemaker I Helderwetend I Heldervoelend I Helder Horend I Luisterend Oor

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 942 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Ik ben er voor jou! Ik wens jou een vol en fijn leven en met mijn heldere gave en diepere weten help ik je om in deze tijd van verwarring en onrust, focus en veiligheid te creëren. Wat is jouw (leve

Ik ben er voor jou!

Ik wens jou een vol en fijn leven en met mijn heldere gave en diepere weten help ik je om in deze tijd van verwarring en onrust, focus en veiligheid te creëren. Wat is jouw (levens)vraag vandaag? Ik tune in op je stem en je naam voel dan haarfijn aan wat je nu nodig hebt om in je kracht te zijn.

Ook jij kan de liefdevolle kracht van het Universum ervaren. Gegarandeerd! De enige voorwaarde die het Universum hiervoor aan jou stelt is dat jij verantwoordelijkheid neemt voor je leven en dat je gelooft in je eigen grootsheid en vertrouwt op jouw eigen Manifestatie kracht.

Ik wil je dienen en dat doe ik in liefde, maar ik wind er geen doekjes om. Ben jij klaar voor al het moois dat het Universum voor jou in petto heeft? Wacht dan niet langer en bel of chat me nu.

Voel je welkom en ik zie er naar uit je te ontmoeten.

Tevreden over ons gesprek? Deel je ervaring met anderen in een korte review.

Dank je wel.

In liefde

AnneMieke

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1

Reviews

Consulent AnneMieke heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor het fijne gesprek. Ik kreeg een telefoontje dus kon niet meer reageren:)

Juli 11 2022, 14:03

Dank voor het vertrouwen en ontzettend veel succes en geluk gewenst.

AnneMieke - Juli 11 2022, 14:31
Bekijk alle 1 reviews