AnneMieke - Box: 942 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 942 (€ 0,90 p.m.)

AnneMieke

Ster Ster Ster Ster Ster
1 reviews

Helder in Weten - Voelen - Zien - Horen I Liefdevolle Boodschapper I Luisterend Oor I Liefde - Relatie - Werk - Business - Geld I Fotoreading I

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 942 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Ik ben er voor jou! Ik wens je een vol en fijn leven en met mijn heldere gaven en diepere weten help ik je om in een tijd van verwarring en onrust focus en balans te creëren. Waar loop je tegen aan

Ik ben er voor jou!

Ik wens je een vol en fijn leven en met mijn heldere gaven en diepere weten help ik je om in een tijd van verwarring en onrust focus en balans te creëren. Waar loop je tegen aan en wat mag er opgelost worden?

Ik tune in op je (volledige) naam en op je stem en ik mag aan je doorgeven wat je nu nodig hebt om weer in je kracht te komen. Ook lees ik de energie van personen (en dieren) op foto en voel haarfijn aan waarom zij in jouw leven zijn of waren.

Ook jij mag de liefdevolle kracht van het Universum ervaren. De enige voorwaarde die het Universum hiervoor aan jou stelt is dat jij verantwoordelijkheid neemt voor je leven en dat je gelooft in je eigen grootsheid en vertrouwt op jouw eigen kracht. Jij doet er toe en dit leven heeft alles in zich om optimaal door jou geleefd te worden. Dus, ervaar je struggles in de liefde, in relaties, op je werk of in geldzaken en verlang je naar rust en balans? Ben je klaar voor de volgende stap? Dan is het nu de tijd om aan de slag te gaan en daarom ik ben er voor jou.

Ik geef eerlijk antwoord op al je vragen. En al zijn het misschien niet de antwoorden die je zou willen horen, vertrouw er op dat de boodschap die ik aan jou mag doorgeven er is om jouw allerhoogste goed te dienen en dat de liefdevolle betekenis ervan zich voor je zal ontvouwen.

Voel je welkom en ik zie er naar uit je in een mooi gesprek te ontmoeten.

In liefde,

AnneMieke

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1

Reviews

Consulent AnneMieke heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor het fijne gesprek. Ik kreeg een telefoontje dus kon niet meer reageren:)

Juli 11 2022, 14:03

Dank voor het vertrouwen en ontzettend veel succes en geluk gewenst.

AnneMieke - Juli 11 2022, 14:31
Bekijk alle 1 reviews
nl en
Support