Annette - Box: 850 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Annette

0 reviews

Energetisch en intuïtief coach voor ouder en kind. HSP, Ouderschap, Opvoeding, Burn out, luisterend oor.

Afwezig
Aanwezig Bellen

Over mij

Energetisch en intuïtief coach voor ouder en kind. HSP, Ouderschap, Opvoeding, Burn out, luisterend oor. Ik kijk met aandacht naar de schoonheid van jouw wereld en de kracht die bij jouw zwakte hoo

Energetisch en intuïtief coach voor ouder en kind. HSP, Ouderschap, Opvoeding, Burn out, luisterend oor.
Ik kijk met aandacht naar de schoonheid van jouw wereld en de kracht die bij jouw zwakte hoort. Met een open, intuïtieve houding kijk ik verder dan de problematiek zelf. Hierdoor is er ruimte voor ontwikkeling. De persoonlijke aanpak die wij bieden zorgt ervoor dat ieder zich gezien en gehoord voelt en daarmee het maximale uit jezelf kan halen.
Ik ben een luisterend oor, waarbij ik je help je vragen over obstakels te beantwoorden. Dit doe ik d.m.v. het onderzoeken van het probleem en kijken wat er aan de hand is. We kijken waarom je probleem een probleem is en zoeken naar voor jou de beste oplossingen en geef je handvatten mee die je verder op weg helpen.

Lees meer..

Reviews

Consulent Annette heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support