Reviews

Consulent Ans heeft 44 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dankzij Ans voor je goede advies

Juli 07 2021, 21:47

Graag gedaan!

Ans - Juli 07 2021, 21:48
Ster Ster Ster Ster Ster

Hoi Ans, bedankt voor je steun en support! Je staat altijd voor anderen klaar en je healings werkt altijd heel goed! X Yvon

Juli 02 2021, 19:57

Ans - Juli 02 2021, 19:59
Ster Ster Ster Ster Ster

Eindelijk is het duidelijk. Nu weet ik eindelijk waar het vandaan komt. Bedankt voor de hulp.

jacueline - Juni 15 2021, 15:15

Graag gedaan!

Ans - Juni 15 2021, 15:16
Ster Ster Ster Ster Ster

Wat was het een verdriet, maar het is ook weer minder. En dat is wel het mooie aan de hele situatie: het wordt steeds minder en voor mij mooier. Liefs en dank

jacueline - Mei 29 2021, 10:52

Dankjewel

Ans - Mei 29 2021, 11:40
Ster Ster Ster Ster Ster

Op termijn gaat het toch goed komen. Dank voor je positieve bijdrage

jacueline - Mei 29 2021, 09:50

Graag gedaan. Veel sterkte! liefs x

Ans - Mei 29 2021, 09:52
Ster Ster Ster Ster Ster

jacueline - Mei 28 2021, 09:05
Ster Ster Ster Ster Ster

Nog even BEDANKEN voor consult gisteren. Altijd fijn met jou te bellen! liefs Annemiek

annemiek - Mei 26 2021, 14:51

Hoi Annemiek, dankjewel voor de mooie review. Ik vindt het ook altijd fijn om jou te horen. Liefs en veel geluk x Ans

Ans - Mei 26 2021, 14:53
Ster Ster Ster Ster Ster

Opnieuw heel erg bedankt Ans! Jouw consulten zorgen ervoor dat ik de dingen ruimer bekijk en aanpak. Warme vrouw! Groetjes Silvia

Silvia - Mei 23 2021, 11:33

Dankjewel X

Ans - Mei 23 2021, 11:34
Ster Ster Ster Ster Ster

Geluksmoment - Mei 01 2021, 09:43

Dankjewel, leuk je weer gesproken te hebben

Ans - Mei 01 2021, 10:39
Ster Ster Ster Ster Ster

Dankuwel

Sharon - April 13 2021, 10:17

Ans - April 13 2021, 10:20