Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 829 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Armita 1

Armita

Ster Ster Ster Ster Ster
3 reviews

Familie opstellingen met visualisatie Inzicht gevend! Loslaten Rouwverwerking Vorige generaties Vorige levens. Blokkades en patronen oplossen.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 829 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Gefeliceerd! je ben goede stappen aan het zetten in je ontwikkeling. Dat is belangrijk, want als jij je blijft ontwikkelen op je levenspad voel je je gelukkig en profiteert je omgeving hier ook van. D

Gefeliceerd! je ben goede stappen aan het zetten in je ontwikkeling. Dat is belangrijk, want als jij je blijft ontwikkelen op je levenspad voel je je gelukkig en profiteert je omgeving hier ook van. Dat is wat jou je levensgeluk brengt die je verdient en de maatschappij heeft daar behoefte aan.
"Als je altijd doet wat je gedaan hebt, krijg je wat je altijd gekregen hebt." Wil je eens iets anders dan wat je altijd gedaan hebt omdat het steeds weer een doodlopende weg is? Wil je graag inzicht in welke mogelijkheden er allemaal zijn voor jou? Je zit vol met mogelijkheden, want je hebt een mooie ziel en je bent een mooi mens.

Als gids op jouw levenspad kan ik, ook al is het een kort moment, inzichten geven in de mogelijkheden op jouw speciale pad. De vraag is belangrijk en jouw unieke verhaal. Met behulp van visualisatie doen we een opstelling met jouw energie. De inzichten kunnen vernieuwend zijn, verrassend of gewoon een bevestiging van wat je al weet. Want we hebben de antwoorden al in ons. NB: hou er rekening mee dat een visualisatie ook tijd kost, het kan niet in 5 minuten.

Wil je meer dan een enkel gesprek? Ik geef ook coaching met een aantal gesprekken, online of fysiek. Je kunt me bellen op mijn boxnummer, een chatbericht achterlaten of mailen.

Mooi mens, ik spreek je graag.

Armita

Lees meer..

Reviews

Consulent Armita heeft 3 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Super bedankt

Henk22 - Mei 04 2021, 00:42

Met liefde! En heel veel succes.

Armita - Mei 04 2021, 00:44
Bekijk alle 3 reviews