Astara Nour - Box: 429 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 429 (€ 0,90 p.m.)

Astara Nour

Ster Ster Ster Ster Ster
36 reviews

Helderziendheid in de Nieuwe tijd. Helder de verborgen achterkant van je leven leren zien. Praktijk voor Innerlijke groei en bewustwording.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 429 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

✨ Nieuwe helderziendheid die bedoeld is om je te helpen naar het diepste van je Zelf te luisteren. ✨ In deze Nieuwe tijd leren om je weer met het eigen weten in verbinding te komen en je los te ma

✨ Nieuwe helderziendheid die bedoeld is om je te helpen naar het diepste van je Zelf te luisteren.
✨ In deze Nieuwe tijd leren om je weer met het eigen weten in verbinding te komen en je los te maken van alle uiterlijke autoriteiten.
✨ In deze huidige tijd willen de engelen van het licht ons onze vrijheid en kans geven om met vallen en opstaan van onze keuzes te leren en zelfstandig en ( emotioneel) onafhankelijk te worden.
✨ Ben jij er klaar mee om vanuit angst, pijnen en beperkende overtuigingen te overleven en Nu het leven te gaan leven vanuit de Nieuwe energie, vanuit liefde, eenheid en licht waar je al je oude pijnen achter je laat?!
✨ In deze tijd gaan we van materialistisch denken naar spiritueel voelen. Je te laten kijken naar je eigen leven en je af te vragen waarom deze dingen jou overkomen die gebeuren. welke boodschap er voor jou achter verborgen ligt.
Zicht krijgen op je eigen karakter, op je eigen biografie, op de karmische patronen die je daarin tegenkomt en op de opdracht die je hebt meegenomen naar de aarde toe.
Dáár draait het om bij de Nieuwe helderziendheid.
✨ Heb je behoefte aan een ervaringsdeskundige die je aanvoelt, die je gevoel erkent, die zelf hsp is en regelmatig gestruikeld is in haar leven, waardoor zij een manier heeft gevonden om hier doorheen te gaan?
✨Ik ben spiritueel begeleidster in deze nieuwe tijd, en ondersteun jou met mijn liefde, mediamieke gaven, kennis en ervaring en geef jou handvatten zodat jij stap voor stap weer jouw plek in neemt en de regie over de creatie van jouw eigen leven krijgt. Het leven te leven waar Jij blij van wordt.
✨Dit is wat jij nodig hebt. Het is een grote stap. Ga jij er voor??
✨Ik geef je de basis mee in een traject van 3 maanden. Vraag gerust om meer informatie, deze geef ik je met liefde.

💖 Change your story, so be the Change! 💖

Lees meer..

Reviews

Consulent Astara Nour heeft 36 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel! Jouw inzicht en advies is helemaal raak en help me iedere keer de volgende stap zetten in mijn persoonlijke groeiproces. Liefs Silvia

Anoniem - Juni 22 2022, 08:08
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel duidelijk. Ik weet waarmee ik verder aan de slag kan. Dank je wel!

Anoniem - April 04 2022, 08:19
Ster Ster Ster Ster Ster

Super top. Kort, krachtig en to the point. Bedankt zeg! Dit had ik nodig

sjoebidoea - Februari 02 2021, 09:15

Astara Nour - Februari 03 2021, 19:22
Ster Ster Ster Ster Ster

Focus! Op wat ik ga doen, aan het doen ben. Dankjewel voor de begeleiding, dankjewel voor wat je mij hebt laten zien... Dankjewel!

Mark1978 - Januari 05 2020, 09:52

Focus op jezelf je bent waar je nu mag zijn. Dank je voor je mooie feedback.

Astara Nour - Januari 05 2020, 10:18
Ster Ster Ster Ster Ster

Gewoon steen en steengoed. Thanks Astara-nour. Je bent een kei van een consult/heler!

Mei 28 2019, 10:07
Bekijk alle 36 reviews
nl en
Support