Astrid

Helderziend, helderhorend en heldervoelend medium. Contact met overledenen. Droomuitleg. Intuïtieve coaching. Fotoreading. Healer. 25 jaar ervaring.

  • Te bereiken op:
  • 070 - 7000 000 (via credits)
  • 0909 - 7000 000 (€ 0,90 p.m.)
  • Afwezig
  • Boxnummer 332
  • Rekent € 1,30 per minuut

Profiel

Mijn naam is Astrid. Ik ben een helderziend, helderwetend, helderruikend, helderhorend en heldervoelend medium. Ik ben hoog sensitief en neem daardoor de energie van anderen waar. Soms gebeurt dit in de vorm van beelden die ik te zien krijg, soms neem ik het gevoel van een andere persoon over, maar meestal hoor ik wat er over een ander wordt gezegd. Soms via automatisch schrift. Ik gebruik mijn gaven om anderen te helpen met de vragen waar zij zelf niet uit komen. Ik krijg hierbij hulp van mijn en jouw gidsen. Als uitgangspunt bij mijn intuïtieve coaching, neem ik de universele Wet van Aantrekkingskracht. Ik geef je hierbij handvatten om te werken aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. Voor een fotoreading tijdens mijn telefonisch consult, kan je een foto sturen naar Astridziethelder@gmail.com. Een afspraak voor een healing (die ik combineer met een helderziende consult) in mijn praktijk kan je maken via mijn website: www.joyouspurpose.nl en neem ik een uur de tijd. Ik spreek Nederlands, Engels, Spaans, Frans en een beetje Duits.

Ben je tevreden over mijn consult? Laat dan een review achter :-)

Reviews

Consulent Astrid heeft 130 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het consult kan een review gegeven worden via de telefoon, of in het klanten-account.

Hieronder vindt u de laatste reviews met een geschreven bericht.

Heel aardig maar kreeg bij mij niets door, hoe hard je ook je best deed.

Fay - 06-10-2017 16:50

Fijn/ duidelijk gesprek ...

Een geregistreerde gebruiker - 30-09-2017 16:43

Goed

Een geregistreerde gebruiker - 20-09-2017 22:58

Bekijk alle 130 reviews