Astro - Box: 936 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Astro

Ster
1 reviews

Bron van inspiratie, groot empathisch vermogen, heldervoelend, helderwetend, intuïtief, relaties, werk, burn-out, bijna-dood ervaring, luisterend oor

Afwezig

Over mij

Lieve jij, Fijn dat je interesse hebt in een gesprek met mij. Mijn naam is Nate en in 2015 maakte ik kennis met de spirituele kant van het leven. Sindsdien is de verbinding met mijn innerlijk licht

Lieve jij,

Fijn dat je interesse hebt in een gesprek met mij. Mijn naam is Nate en in 2015 maakte ik kennis met de spirituele kant van het leven. Sindsdien is de verbinding met mijn innerlijk licht gegroeid en daarmee ook mijn passie en liefde om een ander te helpen.

Het is mijn toebedeelde plicht om mij dienstbaar op te stellen naar eenieder die dit toebehoort. Door de golf van awakenings op het gebied van trauma en healing, chakra en kundalini, shadow work en meditatie acht ik de tijd rijp om mij dienstbaar op te stellen.

Mijn aanwezigheid tijdens de interactie biedt rust en ruimte waarin je te allen tijde jezelf kunt zijn. Tijdens het consult sta JIJ centraal. Ik kan je helpen op elk levensgebied en ondersteuning bieden waar nodig. Geen thema is te gek. Alle vragen zijn welkom. Samen betreden wij de donkere kamers waar je zelf niet meer binnenkomt.

Ik stel mij in op je energie en maak intuïtief contact met jou en/of je gidsen. Op verzoek leg ik ook engelenkaarten. Om tot de kern te komen heb ik jouw voornaam nodig.

Neem gerust contact met mij op.

Lees meer..

Reviews

Consulent Astro heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 1 reviews
nl en
Support