Ava Heartsong - Box: 610 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 610 (€ 0,90 p.m.)

Ava Heartsong

0 reviews

NIEUW Hallo mijn naam is Ava en ik werk als Paragnost, Sound Healer, Spiritueel Coach , Bewustzijnscoach en als Relatiecoach.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 610 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Een spiritueel consult is er voor iedereen. Heb je behoefte aan een steuntje in de rug? Wil je weten waar je op dit moment staat? Of heb je behoefte aan antwoorden op bepaalde levensvragen of andere (

Een spiritueel consult is er voor iedereen. Heb je behoefte aan een steuntje in de rug? Wil je weten waar je op dit moment staat? Of heb je behoefte aan antwoorden op bepaalde levensvragen of andere (persoonlijke) zaken? Dan helpt een spiritueel consult je zeker verder.
Een consult kan inzicht geven in veel onderwerpen bijvoorbeeld:
- Wanneer je dreigt/bent vastgelopen in jezelf, je werk of relatie en op zoek bent naar concrete oplossingen en inzicht in deze situaties
- Wanneer je met vraagstukken zit betreft jouw ziel, levenspad of persoonlijke groei
- Wanneer je vragen hebt over de spirituele wereld en jouw rol daarin
- Ook is het mogelijk om vragen te stellen over je kinderen, familie en huisdieren(met toestemming van de individuen indien van toepassing)
- Wanneer je graag zakelijk advies voor jouw bedrijf of jouw loopbaan wenst te ontvangen

Met behulp van mij als Spirituele coach, Bewustzijnscoach, Relatiecoach en de Lenormand kaarten , helder voelend, helder wetend, helderziend , soundhealingen door middel van zingen kan ik u verder helpen. De boodschappen die tijdens een consult naar voren komen zijn altijd een momentopname. Jij (en alleen jij) beslist of je de boodschap wilt aanpakken of juist niet.
Dus wil je meer weten over de liefde ,werk, geld of je leven ? Neem dan contact met me op en ik hoop je spoedig te mogen helpen.

Een review wordt zeer gewaardeerd. Wanneer ik afwezig ben maak gerust een bel-afspraak. Tot snel

Liefdevolle groet, Ava

Lees meer..

Reviews

Consulent Ava Heartsong heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support