Ayanna - Box: 632 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 632 (€ 0,90 p.m.)

Ayanna

Ster Ster Ster Ster Ster
11 reviews

Heldervoelend,Helderwetend ,Relatiecoach, Liefde kaartlegging. Heb je trauma ,heftige gebeurtenissen meegemaakt ik bied je een luisterend oor.

Afwezig
Aanwezig Bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 632 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Zoek je naar inzichten die op een respectvolle maar directe manier gebracht worden? Ik ben een heldervoelend, helderwetend liefdevolle spiritueel coach. Vanaf mijn 14de geboeid geraakt door het spiri

Zoek je naar inzichten die op een respectvolle maar directe manier gebracht worden?
Ik ben een heldervoelend, helderwetend liefdevolle spiritueel coach. Vanaf mijn 14de geboeid geraakt door het spirituele en aan de slag gegaan met verschillende orakel kaarten ( inclusief de tarot)
Het kan altijd gebeuren dat je even niet meer weet wat je met een situatie of relatie aan moet. Ik help jou meer inzicht krijgen in het gedrag en karakter van de ander wanneer je daar behoefte aan hebt en kan helpen met het vinden van antwoorden zodat je je minder gestagneerd voelt. Jouw groei staat bij mij tijdens ons gesprek voorop.
Dit kan op elk vlak van het leven zijn bijvoorbeeld werk/ondernemerschap, relaties en liefdesrelaties. Ik geef jou meer duidelijkheid door het over welke levenslessen verborgen liggen in je huidige situatie, je verleden en wat er komen gaat. Om zo terugkerende moeilijkheden te leren voorkomen.
Met name op het gebied van de liefde voel ik aan wat nodig is voor verandering en vooruitgang.
Ook wanneer je vooral behoefte hebt aan een luisterend oor ben je van harte welkom.

Warme groet ,

Ayanna

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +1

Reviews

Consulent Ayanna heeft 11 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt lieverd. ❤️

Oktober 20 2022, 18:05

Graag gedaan :) Laat je me weten hoe het afloopt? als je wilt.

Ayanna - Oktober 20 2022, 18:07
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel byzonder en treffend. Appje verstuurd, wel online... geen reactie. Ik heb mn gevoelsmatige " plicht "gedaan. Nu is hij aan zet.... wil iig geen optie zijn

Fasana - Augustus 26 2022, 21:34

Hoi Nancy bedankt voor de mooie review. Goed van je dat appje,weet je gelijk hoe of wat. keeping my fingers crossed for you :)

Ayanna - Augustus 26 2022, 21:49
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik heb vandaag met je gechat en doordat ik abrupt moest stoppen kon ik je geen fatsoenlijke review geven...dus nu achteraf...bij deze ;). Op mij kom je over als een zeer vriendelijke en goeie consulent. Heb wel het idee dat jouw legging en energieen die je invoelt goed doorkrijgt. Dus ja, mensen ik raad het aan om Ayanna te contacteren. Het is het waard! Dank Ayanna.

anoniem - Mei 18 2021, 21:15
Ster Ster Ster Ster Ster

Goed gedaan!!

anoniem - Mei 18 2021, 10:47
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Ayanna, ik heb u vanmorgen gesproken met héél veel onzekerheid, u heeft al mijn onzekerheid weg gehaald. Ik was zo blij dat u mij heeft gerust gesteld en alles klopte wat u zag WAUW, Ik bel u zeker nog vaker, zeker de moeite waard om u te spreken. Tot héél gauw dikke knuffel Rosa

Roosje - Mei 16 2021, 16:02
Bekijk alle 11 reviews
nl en
Support