Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 499 (€ 0,90 p.m.)

Ayla

Ster Ster Ster Ster Ster
122 reviews

Tweelingziel/soulmates, relatiecoach, stress, werk, narcisme & borderline. Heldervoelend, helderhorend, sterke intuïtie, lenormandkaarten, pendel

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 499 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Hallo, ik ben Ayla! Ervaren medium. Heldervoelend, helderziend en helderhorend. Al sinds mijn kinderjaren voel ik dingen heel sterk aan en is mijn intuïtie sterk ontwikkeld. Ik heb een meer dan gemi

Hallo, ik ben Ayla!
Ervaren medium. Heldervoelend, helderziend en helderhorend. Al sinds mijn kinderjaren voel ik dingen heel sterk aan en is mijn intuïtie sterk ontwikkeld. Ik heb een meer dan gemiddelde levenservaring waardoor ik u met liefde ook kan helpen met uw levensvraagstukken.

In het tweelingziel proces heb ik speciaal kaarten ontwikkeld om nog beter te kunnen oppakken wat de ander nu onbewust aan gevoelens heeft en wat de blokkades zijn tussen jullie die nu opgeruimd worden.

Als ervaren medium werk ik tevens met de Lenormand kaarten welke een duidelijk en helder beeld geven mbt personen of situaties waar u vragen over heeft. Verleden, heden en toekomst krijg ik daarbij sterk door Als extra hulpmiddel gebruik ik tevens mijn pendel en krijg ik hele duidelijke antwoorden. Ook kan ik een energy Healing, Oracle of Wisdom of engelen kaart voor je leggen voor nog meer inzicht.
Tevens werk ik als (relatie) coach en emotiemanager. Tijdens ons gesprek kan ik voor jou de juiste handvaten aanreiken die voor jou belangrijk zijn en of voor je partner en of je relatie.

Welke stappen kan ik ondernemen in mijn relatie, of welke juist niet;
Hoe kan ik het beste met de situatie omgaan. Ik ben gespecialiseerd in de Wet van de Aantrekkingskracht.
Ik ben ook een ervaringsdeskundige op het gebied van karmische en tweelingzielen relaties, ik weet als geen ander hoe moeilijk dit proces is en hoe zwaar het is om de dagelijkse dingen van het leven weer op te pakken.

Ik kan u helpen met transformatie processen, tweelingzielen processen, narcistische verbindingen, omgaan met borderline in je omgeving en heb ruime ervaring als liefdescoach.
Ik help je graag!
Ben je tevreden over mijn consult? Zou je dan een review willen plaatsen? Dat zou ik heel erg waarderen, dankjewel...

Lees meer..

Reviews

Consulent Ayla heeft 122 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Ayla is echt een geweldig lief medium. Heeft een mooi hoog bewustzijn en is echt heel zuiver. Jammer dat je weinig online bent, maar kwaliteit is altijd schaars he!

Martijn - September 11 2021, 13:45

Dankjewel voor deze ontzettend mooie en lieve review

Ayla - September 11 2021, 14:32
Ster Ster Ster Ster Ster

Helder, reëel, voelt goed in. Kan het heel goed uitleggen. Bijzondere chat.

Bobo74 - Januari 28 2021, 17:20

Dankjewel voor de mooie review

Ayla - Januari 28 2021, 17:21
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel goed. Paar weken geleden ook gesproken. Wat ze beschrijft klopt. Ze geeft een goed inzicht in situatie. Ik blijf dit wonderbaarlijk vinden

helen - Januari 03 2021, 12:38

dankjewel voor je mooie review

Ayla - Maart 23 2021, 19:28
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Ayla,supertalent dat je bent! Je legt op een verstaanbare manier de kaartlegging uit. Nu heb ik een beter inzicht op de relatie tss Y en V, je zag dat ze in het verleden lag en berichten komen van Y. Ik ben benieuwd ik bel je zeker nogeens, zo een natuurtalent!

Snowhite - December 17 2020, 12:29

Dankjewel voor je lieve woorden. Tijd is altijd lastig maar blijf vertrouwen houden

Ayla - December 17 2020, 12:30
Ster Ster Ster Ster Ster

super in een woord, een aanrader

Poppie - December 06 2020, 23:39

Dankjewel

Ayla - December 06 2020, 23:44
Bekijk alle 122 reviews