Azi - Box: 275 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 275 (€ 0,90 p.m.)

Azi

0 reviews

Ik wil jou coachen en begeleiden als jij jezelf weerbaar en zelfredzaam wilt maken om de beste versie van jezelf te worden. Of voor een goed gesprek.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 275 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Mijn naam is Azi Jhapsie. Ik heb een eigen praktijk: Gladiator Coaching, waar ik weerbaarheidscoaching en – trainingen aanbiedt. Daarnaast ben ik een gediplomeerd Rots & Water instructeur en een g

Mijn naam is Azi Jhapsie. Ik heb een eigen praktijk: Gladiator Coaching, waar ik weerbaarheidscoaching en – trainingen aanbiedt.

Daarnaast ben ik een gediplomeerd Rots & Water instructeur en een gediplomeerd Life Coach.

Ook heb ik ruim 15 jaar ervaring met boksen, kickboksen, Krav Maga en de laatste jaren ervaring met Urban Combatives. Deze ervaringen gebruik ik en deel ik met mijn cliënten om een maatwerkprogramma te maken.

Wat ik belangrijk vind: plezier en persoonlijke aandacht in een veilige omgeving, waar je kwetsbaar mag zijn. Ik ben van mening dat ik een positieve en constructieve bijdrage kan leveren, om jou in je kracht te zetten, weerbaar en zelfredzaam te maken.

Ook kan ik helpen als je vastloopt in het leven. Als het niet zo gaat, als je gedacht had.
Prive, werk, relaties, familie.

Laat mij jou begeleiden om realistische doelen te behalen.
Laat mij jou motiveren om dat innerlijke kracht te activeren.
Ik zorg van dat duwtje in je rug, om jou op weg te helpen.

Lees meer..

Reviews

Consulent Azi heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support