Ben box nr 236 - Box: 236 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Ben box nr 236

0 reviews

Heldervoelend, ik help u graag verder, en sta open voor al uw vragen op het gebied van liefde, toekomst, heden en verleden en al uw overige vragen.

Afwezig
Aanwezig Bellen

Over mij

Sinds mijn kindertijd ben ik verbonden met het spirituele, hier door heb ik zelf eerst de valkuilen moeten inzien en dit moeten ervaren, voor dat ik bewust van mij zelf werd. Gedurende mijn levens ja

Sinds mijn kindertijd ben ik verbonden met het spirituele, hier door heb ik zelf eerst de valkuilen moeten inzien en dit moeten ervaren, voor dat ik bewust van mij zelf werd.
Gedurende mijn levens jaren heb ik veel mogen leren over het zijn en wie ik in werkelijkheid ben.
Ik kan u helpen met al u levens vragen.
Bel gerust voor een goed gesprek.
Mijn visie is niks gebeurd voor niks en alles komt zo als het moet gaan, en laat ik nou net de schakel zijn tussen het hier en nu.
Ik kan readings geven doormiddel van diverse kaarten decks, en met de energie die tot stand komt in ons gesprek.Stel gerust u vragen, ben momenteel vaak in de nachtelijke uren beschikbaar van 01:00 uur tot 06:00 uur

Warme groet Ben

Lees meer..

Reviews

Consulent Ben box nr 236 heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support