Betty - Box: 300 - Topconsulenten.nl

In gesprek

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 300 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Betty

Betty

Ster Ster Ster Ster Ster
17 reviews

Zoek je meer helderheid in je relatie, je werk, je bedrijf? Welkom! Ik ben medium - healer - raadgeefster - Hsp / Hb / Zzp coach .

In gesprek

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 300 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Welkom, ik ben Betty. Ik kijk en voel met je mee om jouw antwoorden en inzichten te krijgen over je relatie(s), je werk, je bedrijf of praktijk. Wat speelt er, wat is van mij en wat van de ander, w

Welkom, ik ben Betty. Ik kijk en voel met je mee om jouw antwoorden en inzichten te krijgen over je relatie(s), je werk, je bedrijf of praktijk.

Wat speelt er, wat is van mij en wat van de ander, welke kant kan ik vanaf nu op. Samen, met hulp vanuit de energie komt je inzicht!

Ik ben in essentie een contact medium. Via het hartveld zie ik antwoorden en inzichten, kan ik voelen en horen. Ik kan een situatie inzien, je chakra's voelen, je auralagen zien, reizen naar verleden of mogelijke toekomst. En ik krijg raad en inzicht via liefdevolle gidsen, van jou en van mij, die zich bij ons aansluiten. Samen kijken en onderzoeken wat je situatie is en welke koers bij je past.

Ik vind het fijn vind om je vraag goed te begrijpen, die ik vervolgens meeneem naar een plek van antwoorden en inzichten. Wat ik waarneem, hoor-zie-voel, breng ik bij je terug.
Ik beoefen ethisch mediumschap.

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring, als professioneel medium, raadsvrouw , HSP-HB-ZZP coach.

Spreek je snel!

Lieve groet, Betty

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1

Reviews

Consulent Betty heeft 17 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

🩵

Merryl - Augustus 03, 23:14

Dankjewel! ❤️

Betty - Augustus 04, 07:11
Bekijk alle 17 reviews
nl en
Support