Reviews

Consulent Bone Reader & Paragnoste Morgana heeft 206 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Altijd heel scherp en duidelijk.

Januari 22, 19:44
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieve Morgana, bedankt voor de inzicht wat spel momenteel met mij TZ. De vooruitzichten zijn geweldig! Ik ben klaar voor! Liefs ❤️

Joana - December 15 2022, 17:11

❤️

Bone Reader & Paragnoste Morgana - December 15 2022, 17:11
Ster Ster Ster Ster Ster

Bella - November 22 2022, 09:38

Bone Reader & Paragnoste Morgana - November 24 2022, 14:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Lieverd bedankt voor je mooie reading. Ben super benieuwd naar alles wat er gaat komen en ook benieuwd naar de uitkomst van 2 nieuwe bijkomers hahaha. K kom zeker bij de terug. You’re the best

November 14 2022, 11:39

Fijn ik je heb kunnen helpen succes donderdag liefs morgana

Bone Reader & Paragnoste Morgana - November 14 2022, 12:24
Ster Ster Ster Ster Ster

Morgana jij hebt iets niet leuk voorgespeeld en helaas gebeurt nu?maar vandaag jij hebt iets leuk voor mij gezien en ik krijg hoop. Bedankt!

Joana - November 09 2022, 17:11
Ster Ster Ster Ster Ster

Morgana bedankt net voor je mooie en heerlijke reading lieve vrouw ben je! Je hebt me dingen gezegd dat zijn uitgekomen ik kon het toen niet plaatsen op die moment, ik ben zooo benieuwd word zo spannend! Ik hou je op de hoogte!! Love❤️

Aaa1992 - November 09 2022, 13:48
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt Morgana 2x gebeld je was helder en je vertelt wat je ziet, kon ik maar langer bellen haha mss heb je ooit een promo ofzo binnekort lol :D thanks lieverd xxx

Aaa1992 - November 01 2022, 16:52

Graag gedaan

Bone Reader & Paragnoste Morgana - November 01 2022, 21:25
Ster Ster Ster Ster Ster

Topper jij en een lieve vrouw je voelt heel goed in! Bedankt was heel kort maar je hebt veel info gegeven kus❤️

Aaa1992 - November 01 2022, 16:50

Ah zo lief fijn ik u kon helpen

Bone Reader & Paragnoste Morgana - November 01 2022, 21:24
Ster Ster Ster Ster Ster

Heel erg bedankt. Ik ben benieuwd naar de veranderingen tussen S en mij. Liefs

Amalia - Oktober 29 2022, 19:53
Ster Ster Ster Ster Ster

Morgana, je bent inmiddels een ankerpunt aan het worden. Ben altijd weer blij jou online te zien en je even te kunnen bellen voor goede raad. Ik waardeer je enorm en je kunt me altijd weer voorzien van informatie die je niet kon weten. Alles wat je vertelt, komt uit. Je bent een topper!

Jackie - Oktober 29 2022, 13:51