Brenda - Box: 488 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 488 (€ 0,90 p.m.)

Brenda

0 reviews

Ervaren life coach en rouwwerker. Helder advies over kinderen, dieren en werk, verdriet en rouw. En alles waar het in het leven om gaat.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 488 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Ik ben doorgever en vertaler van de metaforen en boodschappen die de Kosmos u geeft. Afhankelijk van de vraag zie ik beelden en kan contact leggen met overleden dierbaren. In dure bewoordingen noemt

Ik ben doorgever en vertaler van de metaforen en boodschappen die de Kosmos u geeft. Afhankelijk van de vraag zie ik beelden en kan contact leggen met overleden dierbaren.
In dure bewoordingen noemt men dit helderziendheid, of een paranormaal medium. Ik wil het zelf echter altijd eenvoudig houden en niet te veel woorden geven aan iets dat ik als geschenk bij mijn geboorte heb meegekregen. Daar ben ik te Twents en te nuchter voor.

Ik geloof in de Eigen Kracht en de Eigen Wil van de mens. In mijn praktijk als Life Coach/rouwwerker heb ik veel ervaring met mensen die tijdelijk de weg kwijt zijn en help hen met veel liefde en aandacht weer een nieuwe weg te vinden.

Kinderen en jong volwassenen hebben, net als dieren, mijn bijzondere aandacht.

Ik heb voldoende ervaring om te kunnen zeggen dat ik geen waarheden verkondig. Enkel mijn interpretatie van wat de Kosmos u wil vertellen.
Ik heb een eigen praktijk in Twente die ik “Een Reikende Hand” heb genoemd.

Warme groet
Brenda

Lees meer..

Reviews

Consulent Brenda heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support