Britt - Box: 229 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 229 (€ 0,90 p.m.)

Britt

Ster Ster Ster Ster Ster
64 reviews

Medium, RELATIE- Coach, LIEFDE & Zielenliefde, LEVENSVRAGEN, Werk, Zakelijk advies

Afwezig
Aanwezig Bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 229 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

COUNSELING & COACHING Ik werk als Counselor, Life coach en intuïtief gesprekspartner. Tijdens ons gesprek reik ik je de juiste en voor jou belangrijke handvatten aan zodat je niet langer hoeft te twi

COUNSELING & COACHING
Ik werk als Counselor, Life coach en intuïtief gesprekspartner. Tijdens ons gesprek reik ik je de juiste en voor jou belangrijke handvatten aan zodat je niet langer hoeft te twijfelen over de weg die je wilt bewandelen of de keuzes die je moet maken.

EXPERTISE
Ik help mensen met problemen in de relatie en op gebied van de liefde. Samen kijken we waar je/jullie staan wat zijn je/jullie verwachtingen of waar gaat het steeds fout. Daarna maken we samen een plan "hoe je jouw doel kunt bereiken" Tevens werken we eraan om meer naar je gevoel te luisteren je hart open te stellen. "Luister naar je hart het klopt altijd" Vaak zijn enkele gesprekken voldoende om je inzicht te geven in je eigen situatie.

PARAGNOST
Door mijn gave en werkend vanuit mijn hart ben ik in staat antwoorden te geven op jouw vragen doordat ik de energie van jou, of een bepaald persoon en/of situaties direct aanvoel. Je mag mij elke vraag stellen. Ik zal je altijd het eerlijke en zuivere antwoord geven, ondersteund door gidsen die mij al sinds mijn kindertijd begeleiden.

Overdrachtelijke betekenis van toevalligheden en gebeurtenissen:
Heel veel dingen die in je leven gebeuren hebben een betekenis en kunnen je een inzichten geven. Zo ook “toevalligheden” in wat je toevalt. Toeval bestaat namelijk niet! Dingen gebeuren vaak met een reden. Heb jij bijvoorbeeld steeds pech met je auto of zijn er andere dingen die telkens weer gebeuren? Dan zit daar een achterliggende gedachte achter. Ik leg jou graag uit wat de betekenis is van de situaties die je meemaakt, zodat je verder kunt groeien.

Lees meer..

Reviews

Consulent Britt heeft 64 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel voor je kort maar krachtige uitleg! Ik ben gerust gesteld

Mei 06 2018, 21:48

Graag gedaan heb vertrouwen en geef het wat tijd

Britt - Mei 06 2018, 21:50
Ster Ster Ster Ster Ster

Goede reading, kwam ook met goede bewijs

DonStg - April 29 2018, 12:49
Ster Ster Ster Ster Ster

Top vrouw dank je wel voor je mooie consult.

CarCP - Maart 03 2018, 19:03
Ster Ster Ster Ster Ster

Thanks. Ben heel benieuwd. Klopt met mijn gevoel.

SchorpioenIngrid - Augustus 25 2017, 20:29

Graag gedaan,

Britt - Augustus 25 2017, 23:42
Ster Ster Ster Ster Ster

Ik heb de laatste tijd veel gesprekken gehad met Britt. In mijn eerste gesprekken wilde ik altijd weten wat mijn toekomst mij bracht. Nu na wat gesprekken met Britt begrijp ik dat dit niet relevant is. Wat er wel toe doet is hoe ik in het leven stond waarom waren de vragen over mij toekomst zo belangrijk voor mij. Ik heb nu geleerd dat ikzelf mijn toekomst bepaal. Nu neem ik mijn leven zelf weer in de hand. Nu bepaal ik mijn toekomst. Voor inzichten en duidelijk antoord op je vraag en probleem zou ik zeker Britt adviseren. Zei zet je weer op de rit!! Jet

Jet - Juni 13 2017, 11:07
Bekijk alle 64 reviews
nl en
Support