Bryan Roy - Box: 985 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 985 (€ 0,90 p.m.)

Bryan Roy

0 reviews

Life coaching voor, spelers trainers en gezinnen. Met een helikopter view de visie van de trainer analyseren. Heeft intuïtie alle vrijheid.

Afwezig
Aanwezig Bellen

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 985 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

...Spiritualiteit,intuitie, is het meest onderschatte aspect binnen voetbal. Volledig vertrouwen op je intuïtie in het veld verreist een helikopter view op de tactiek van welke trainer dan ook. Regel

...Spiritualiteit,intuitie, is het meest onderschatte aspect binnen voetbal. Volledig vertrouwen op je intuïtie in het veld verreist een helikopter view op de tactiek van welke trainer dan ook. Regels mogen nooit de spirit, Intuitie aantasten. Een helikopter view op basis van je eigen technische en fysieke kwaliteiten om wederom je intuïtie vrije baan te geven. loop je nog tegen andere zaken aan binnen jou voetbal wereld adviseer ik je. Hou je eigen ambitieuze voetbalwereld in 5D. Regels, tactiek, (3D) mogen nooit de overhand hebben over jou spirit. Precies datgene waarmee jij het verschil maakt binnen een team. Kort gezegd, mijn coaching op dit platform resoneert bij jouw alleen als je wakker bent als speler, trainer en vooral als ouder van je kind die voetbalt. 5de dimensie communicatie advies in sport.

Lees meer..

Reviews

Consulent Bryan Roy heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support