Carma

Bekend Zielsliefde-Expert (o.a. Tweelingzielen, Nieuwetijdsliefde), Helderwetend, Sacred Relationships, Liefde, Nieuwe Tijd, Lichtkinderen

Gebeld worden door Carma?

Nu gebeld worden »

De consulent is momenteel in gesprek


De wachtrij is vol De wachtrij is gesloten In wachtrij plaatsnemen »

Log in om gebruik te kunnen maken van de wachtrij.


De consulent is momenteel niet bereikbaar

 • Te bereiken op:
 • 070 - 7000 000 (via credits)
 • Afwezig
 • Boxnummer 592
 • Rekent € 1,50 per minuut

Profiel

 • Levensvragen
 • Liefde & Relatie
 • Healing
 • Luisterend oor
 • Chakra
 • Zielsverwanten
 • Spirituele ontwikkeling
 • Energieën
 • Helderhorendheid
 • Helderziendheid
 • Energetische therapie
 • Rouwverwerking
 • Gelukscoach
 • Tweelingzielen

Namaskar mooi mens, ik ben Caroline van Carma Coaching en onlangs op deze lijn gestart. Ik heb al jarenlang een drukke praktijk en werk met wachtlijsten op consulten van enkele weken tot maanden. Je kunt me via Topconsulenten een aantal uur per week online vinden.

Caroline is een Divine Feminine ❂ Al jarenlang expert in Tweelingziel, Karmische en Energetische connecties ❂ Moonchild ☾ Free Spirit ❂ Witte Wicca ❂ Founder Nieuwetijdsliefde; veel kosmische kennis van de Nieuwe Partnerschappen ❂ Lichtwerper ❂ Gecertificeerd Holistisch Life-coach en KinderYogaCoach ❂ Healing power ❂ Helderwetend Heldervoelend Helderziend ❂ Transformatiecoach ❂ Lichtkinderen ❂ Happy Hippie ❂ Spirituele kennis van de Nieuwe Tijd (Aquariustijdperk) ❂ Ondersteuning van de 'Awakening Man' (de man in ontwaking).

Het is al jarenlang mijn missie en roeping om helderheid te brengen in de wirwar van (on)waarheden rondom zielsverwantschap. Ik ben (tevens) een ervaringsdeskundige op dit gebied dus treedt maar in de voetstappen van mijn hart. Ik kan je alles vertellen over jouw (ziels)reis en over jouw (ziels)liefde verbinding. Zielsliefde gaat alleen niet over perfectie (bereiken), keihard werken of over hereniging: het gaat over herkenning, genezing, onthechting, acceptatie, perceptie, illusies en begoochelingen, expansie en groei.

Mijn spirituele zelf werkt door mij heen en is een verlengstuk van de Universele waarheid, daarom vertel ik je dus ook wat je misschien niet wilt horen. Zeker omtrent info inzake gewenste veranderingen (bijvoorbeeld rond een verwachte datum of vragen als 'komt het goed'). Ik kan dit type vragen en verzoeken met alle goede wil niet beantwoorden. Waarlijk spiritueel 'werk' is namelijk nooit op basis van voorspelling.
Mijn levensmotto is ‘leef authentiek met passie, liefde & aandacht’. Ik ben een bruggenbouwer pur sang, een verbindende waarnemer en tijdens een consult haal ik de ruis weg en pak de kern eruit. Mijn mediamieke gaven zijn bijzonder sterk ontwikkeld en overgedragen van generatie op generatie. Dankzij mijn sterrenbeeld Waterman heb ik een nuchtere kijk op het spirituele en sta dus stevig met beiden voeten op de grond.
Je kunt bij mij terecht voor al je vragen over liefde, zielsverwantschap, nieuwetijdsliefde, het nieuwe tijdperk (Aquariustijdperk), jouw transformatieproces, inzicht in jouw (licht)kind. Ik kan je ook inzicht geven in situaties die voor jou belangrijk zijn, je richting geven en je bijstaan in de zoektocht naar verdieping en bezinning.
Het bieden van inzicht gebeurt altijd vanuit helderheid, puurheid en eerlijkheid en ik zal altijd transparantie proberen te betrachten. Echter vind jij jouw waarheid altijd in je eigen hart, in je intuïtie, in het nu.

**•.¸♥¸.•**
Meer informatie over mij en/of zielsverwantschap, het nieuwe tijdperk, de nieuwe partnerschappen, het heilige vrouwelijke en mannelijke, innerlijke transformatieprocessen en getuigschriften kun je vinden op mijn website, via mijn facebookpagina at nieuwetijdsliefde of via mijn blog.

Mijn website »

Reviews

Consulent Carma heeft 19 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het consult kan een review gegeven worden via de telefoon, of in het klanten-account.

Hieronder vindt u de laatste reviews met een geschreven bericht.

Super!!! Ik wist me even geen raad en jij hebt me weer enorm geholpen! Ik hoefde niets uit te leggen, je wist precies hoe ik me voelde en waarom. Je bent een topper en ik ben dankbaar voor al je wijsheid en liefde!

Elly - 12-09-2019 21:04
  Ik hart jou!
Reactie van: Carma

Diep onder de indruk. Wat een wijze en lieve vrouw. Zij weet alles zo goed uit te leggen en geeft zoveel inzichten. Ik vind haar een van de beste op de lijn. Het is een zwaar proces maar om in het licht te komen moet je eerst in de donkerte geweest zijn. Ik hoop echt dat wij hier straks krachtiger en gelukkiger uit gaan komen. Ik begrijp nu waarom dit nodig is geweest. Ik kom je persoonlijk een bos bloemen brengen als het zover is. Bedankt en dikke kus van mij ❤️

Phoenix - 27-08-2019 19:22
  Lief! Ik wens je de hemel in je hart, een diepe vervulling van je zielsverlangen, heel veel liefde en een mooie zachte weg richting jezelf.
Reactie van: Carma

Wat ben jij top! Je kunt erg goed de andere kant aanvoelen en uitleggen waarom reactie b komt bij actie a! Heldere taal, no nonsense, gewoon een fijn en zeer duidelijk gesprek!

Een geregistreerde gebruiker - 09-08-2019 19:51

Bekijk alle 19 reviews

Uitgelichte consulenten

TopConsulenten zijn bereikbaar via: