Cayleigh - Box: 868 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Cayleigh

Ster Ster Ster Ster
1 reviews

Luisterend oor, heldervoelend, helderwetend, zielsverwanten, relaties, werk, coach, burn-out, liefde, narcisme, co-dependancy,

Afwezig

Over mij

Hoi, ik ben Cayleigh! Een warm welkom op mijn profiel! ☺️ Ik ben iemand die geboren is met een sterke intuïtie, als kind wist en voelde ik al dingen die ik eigenlijk niet kon weten. In mijn tie

Hoi, ik ben Cayleigh!

Een warm welkom op mijn profiel! ☺️
Ik ben iemand die geboren is met een sterke intuïtie, als kind wist en voelde ik al dingen die ik eigenlijk niet kon weten.
In mijn tiener jaren en jong volwassen leeftijd ben ik mijn spirituele kant een beetje verloren, door bepaalde gebeurtenissen in mijn leven ben ik weer in contact gekomen met mijn spiritualiteit en dat heeft me een enorme ontwikkeling opgeleverd.

Naast mijn spirituele kant heb ik een achtergrond in verslavingszorg en begeleid ik dagelijks mensen die vastlopen op meerdere levensgebieden.
Je kunt bij mij dan ook terecht met jouw vragen, als je het gevoel hebt vast te lopen maar natuurlijk ook gewoon om je verhaal te doen, je mag me alles vragen!
Ik zal invoelen op jouw energie en jou zo goed mogelijk proberen te helpen.
Ik maak geen gebruik van tarotkaarten.

Liefs,
Cayleigh

Lees meer..

Reviews

Consulent Cayleigh heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster

Dank je wel voor het meekijken en de tips...

Januari 10 2022, 14:12
Bekijk alle 1 reviews
nl en
Support