Afwezig
Profielfoto van Chantal 2

Chantal

0 reviews

Helderwetend, helderziend en heldervoelend. Ervaren Lifecoach en Energetisch Lichaamsgerichte Coach. Healing via stem.

Afwezig

Over mij

In mijn praktijk voor persoonlijke ontwikkeling coach ik mensen die vastlopen op de volgende gebieden: HSP, burn-out, lichamelijk letsel, conflict op werk- en relatiegebied, rouwverwerking, zelfverwer

In mijn praktijk voor persoonlijke ontwikkeling coach ik mensen die vastlopen op de volgende gebieden: HSP, burn-out, lichamelijk letsel, conflict op werk- en relatiegebied, rouwverwerking, zelfverwerkelijking. Mocht je een hulpvraag hebben die hier niet tussen staat: schroom niet mij te bellen, ik ben van vele markten thuis!
Ik heb een academische graad in de Geesteswetenschappen en ben sinds 2012 gecertificeerd Life Coach & Energetisch Lichaamsgerichte Coach (post-HBO). Tevens supervisor en docent coachgesprekken. Met een achtergrond in het theater heb ik mij gespecialiseerd in creatieve denkprocessen, emotiemanagement en (lichamelijke) expressie.
Ik coach en begeleid met veel liefde en plezier en ik kijk ernaar uit om je te ondersteunen in je proces! Hartelijke groet, Chantal

Lees meer..

Reviews

Consulent Chantal heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews