Charlotte - Box: 822 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Charlotte

Ster Ster Ster Ster Ster
8 reviews

Spiritueel coach/medium. helder voelend, wetend ,ziend, horend. contact met overledenen, rouwverwerking, kaartlegging, dieren lezen, zakelijk advies.

Afwezig

Over mij

Mijn naam is Charlotte en ik ben Spiritueel coach, heldervoelend, helderwetend, helderhorend, helderziend, Paarden/dieren coach. Contact maken met overledenen voor zowel mens als dier. Ik leg ook leno

Mijn naam is Charlotte en ik ben Spiritueel coach, heldervoelend, helderwetend, helderhorend, helderziend, Paarden/dieren coach. Contact maken met overledenen voor zowel mens als dier. Ik leg ook lenormand en orakel kaarten.

Al van kleins af aan weet en voel ik dingen. Mijn familie zelf heeft niet veel met spiritualiteit en daarom hebben mijn gidsen mensen op mijn pad gebracht die mij hiermee hebben leren om gaan en die mij geholpen hebben mij hierin te trainen. Al vanaf jonge leeftijd heb ik voor vele hete vuren gestaan en is mijn leven een rollercoaster ook heb ik al moeilijke keuzes moeten maken, mijn gidsen/engelen zoals ik ze altijd noem hebben mij hier doorheen geholpen en veel inzichten gegeven. En mede daardoor ben ik wie ik nu ben en heb ik wat ik nu heb en blijf ik leren. Omdat het leven soms niet makkelijk is, vind ik het mooi om mensen te helpen en situaties die er gebeuren te verduidelijken en doormiddel van mijn gidsen ook u weer op weg te helpen.

Weet u het even niet meer of komt u er even niet uit? Zou u graag handvaten willen krijgen?

Dan kan ik u hier mee helpen doormiddel van mijn gidsen die mij informatie doorgeven of laten zien. Ook werk ik met behulp van het leggen van kaarten zo kan ik u antwoord geven op uw levensvragen (relaties, werk, verhuizen, kinderen enzo.).

Waar kan ik u nog meer mee helpen behalve met levensvragen?:

Rouwverwerking
Heeft u iemand verloren en zijn er nog onbeantwoorde vragen? Of heeft u een dier verloren en heeft u hier nog onbeantwoorde vragen over dan kan ik u hiermee helpen.

Zakelijke vragen:

Zelf ben ik al jaren een succesvolle onderneemster met verschillende zaken. Daarom weet ik dat dit soms veel stress kan veroorzaken zeker in deze rare tijd. Dit gaat vaak ook gepaard met moeilijke en belangrijke beslissingen die er gemaakt moeten worden. Ook personeel of uw baas kan soms flinke kop zorgen en stress veroorzaken. Ik kan mezelf daar heel goed in verplaatsen en samen met mijn gidsen kan ik u helpen hierin advies en handvaten te geven.

Paarden/dierencoach

Ikzelf heb al van kleins of aan dieren om mij heen noem een huisdier op en ik heb het wel gehad. Maar het gelukkigst was ik altijd tussen de paarden. Hierdoor heb ik geleerd hoe ik verder kan kijken en hoe ik met ze kan communiceren. Ik kan ze vragen stellen, waarom ze zich zo gedragen of waar ze pijn hebben. Of waarom reageert het dier zo op zijn baas? wat doe jij wat zij niet fijn vinden. Door verder te kijken kan ik dier en baas dichter bij elkaar brengen.


Ik doe dit alles met veel liefde voor iedereen want iedereen mag er zijn. En zich geliefd voelen en help graag mensen om het beste uit zichzelf te halen, Want alleen jij beslist over je eigen leven en wat je daaruit wilt halen.

Heeft u dit consult als prettig ervaren. Zou u dan een review achter willen laten om ook andere mensen hiermee te helpen.

Liefs,
Charlotte

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Kaartleggen icon
Kaartleggen +1

Reviews

Consulent Charlotte heeft 8 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Helder en bondig, duidelijk! Dankjewel voor het invoelen en de kaartlegging. En praktische tips waar ik mee aan de slag kan. Helemaal blij mee 😊 dankjewel 🙏🏼

Augustus 27 2023, 12:47

Heel graag gedaan ????????????

Charlotte - Augustus 27 2023, 12:49
Ster Ster Ster Ster Ster

Hele mooie resonerende reading gehad! Tot een volgende keer

HHH - Augustus 25 2023, 11:30

Graag gedaan ???? ???? ????

Charlotte - Augustus 25 2023, 11:33
Ster Ster Ster Ster Ster

Charlotte straalt door het scherm heen, rust en warmte uit, die ondersteunend werkt in haar beoordelingen en haar reflectie op mijn vragen. Ze voelt de zaken goed aan en kan het met zoveel geduld en wijsheid aan mij vertellen, dat ik het eenvoudig kan aanvaarden en ook de wil voel om het in te gaan zetten in mijn leven. Mijn hart is minder zwaar na de sessies, dank je wel Charlotte.

Elisabeth - December 30 2021, 13:15

Dankjewel voor de mooie recensie en graag gedaan

Charlotte - December 30 2021, 13:48
Ster Ster Ster Ster Ster

Topper ben je!

Anoniem - April 22 2021, 11:13

Jij ook!

Charlotte - April 22 2021, 11:14
Ster Ster Ster Ster Ster

Fijn, duidelijk en helder gesprek....goede waarnemingen. Dank Charlotte!

Yani - April 21 2021, 13:13

Graag gedaan! Liefs Charlotte

Charlotte - April 21 2021, 13:21
Bekijk alle 8 reviews
nl en
Support