Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 431 (€ 0,90 p.m.)

Cindy

0 reviews

Health en lifestyle coach, voedingsadvies, essentiële oliën maar ook energetische healing of gewoon een luisterend oor.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 431 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Waar loopt u tegen aan, relatie, werk, of zit u gewoon zelf niet lekker in uw vel? Hoe heerlijk is het als u in de flow komt en het leven creëert waarvoor u bent geboren. U vol zelf vertrouwen komt,

Waar loopt u tegen aan, relatie, werk, of zit u gewoon zelf niet lekker in uw vel? Hoe heerlijk is het als u in de flow komt en het leven creëert waarvoor u bent geboren. U vol zelf vertrouwen komt, krachtig en ja zegt tegen dat wat U echt wilt in uw leven. Zodat u bv niet hoeft te blijven hangen in die vervelende relatie, dat nare werk. Maar juist doen wat U wilt en leuk vindt!

Inmiddels ben ik al meer dan 20 jaar coach en begeleid ik mensen om in hun kracht te staan. Ik heb diverse studies gedaan voor coaching, healing, voeding en natuurgeneeskunde en essentiële oliën (aromatherapie) en energetisch werk, zodat ook u lekker in uw vel komt en/of blijft.

Wilt u stappen zetten, inzichten in uw patronen of blokkades krijgen, coaching, voedingsadvies advies over essentiële oliën of gewoon een luisterend oor het is mogelijk.

Tijdens ons gesprek krijg ik vaak inzichten door, die ik aanreik zodat u zelf verder kunt en u (weer) krachtig voelt en (weer) meer zelfvertrouwen krijgt en/of antwoorden op uw vragen.

Mocht ik u niet kunnen begeleiden dan zal ik u doorverwijzen naar één van mijn collega’s. Ik ben er om handvaten aan te reiken zodat u weer verder kunt op uw levensweg.
Ik heb geen contact met gene zijde of ben helderziende, al zie ik wel helder en heb een zeer sterke intuïtie en voel de dingen snel aan. Dit ook door de ruime ervaring die ik inmiddels heb.

Wanneer mensen bij mij komen voelen ze zich soms zwaar en verdrietig gelukkig hangen mensen altijd weer vrolijk en met enthousiasme weer op.

Elke woensdag ochtend geef ik een healing. Wanneer u wilt dat ik u daar in meeneem. Stuur dan een texstconsult met uw naam en geboorte datum. Dan neem ik u mee in de groepshealing. 


Veel liefs Cindy

Lees meer..

Reviews

Consulent Cindy heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews