Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 431 (€ 0,90 p.m.)

Cindy

0 reviews

Health en lifestyle coach, voedingsadvies, essentiële oliën, Energetische healing of gewoon een luisterend oor.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 431 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Inmiddels meer dan 20 jaar coach, zodat ook u lekker in uw vel komt en/of blijft. Samen gaan we kijken wat niet lekker loopt waar de blokkade zit, waar uw vraag ligt. Tijdens ons gesprek krijg ik vaak

Inmiddels meer dan 20 jaar coach, zodat ook u lekker in uw vel komt en/of blijft. Samen gaan we kijken wat niet lekker loopt waar de blokkade zit, waar uw vraag ligt. Tijdens ons gesprek krijg ik vaak inzichten door, die ik aanreik zodat u zelf verder kunt en u (weer) krachtig voelt en (weer) meer zelfvertrouwen krijgt.

Hoe heerlijk is het als u in de flow komt en het leven creëert waarvoor u bent geboren. U vol zelf vertrouwen komt, krachtig en ja zegt tegen dat wat U echt wilt in uw leven. Zodat u bv niet hoeft te blijven hangen in die vervelende relatie, dat nare werk. Maar juist doen wat U wilt en leuk vindt! We gaan dit samen onderzoeken en zet de eerste stap naar een succesvol leven.

Ik heb diverse studies gedaan voor coaching, healing, voeding en natuurgeneeskunde. Ook maak ik gebruik van essentiële oliën. Deze kunnen u ondersteunen in dit proces. Door blokkades te doorbreken, dat extra stapje zetten, meer zelfvertrouwen, loslaten en nog veel meer.
Wilt u stappen zetten, inzichten in uw patronen of blokkades krijgen of gewoon even een luisterend oor het is mogelijk.

Mocht ik u niet kunnen begeleiden dan zal ik ik u doorverwijzen naar één van mijn collega’s. Ik ben er om handvaten aan te reiken zodat u weer verder kunt op uw levensweg.
Ik heb geen contact met gene zijde of ben helderziende, al zie ik wel helder en heb een zeer sterke intuïtie en voel de dingen snel aan. Dit ook door de ruime ervaring die ik inmiddels heb.

Wanneer mensen bij mij komen voelen ze zich soms zwaar en verdrietig gelukkig hangen mensen altijd weer vrolijk en met enthousiasme weer op.

Heel veel succes op uw levenspad.
Wie weet, tot horens!

Liefs Cindy

Lees meer..

Reviews

Consulent Cindy heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews