Cindy - Box: 431 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 431 (€ 0,90 p.m.)

Cindy

0 reviews

Health en lifestyle coach, voedingsadvies, essentiële oliën maar ook energetische healing of gewoon een luisterend oor.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 431 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Met een ervaring van maar liefst 20 jaar als coach en natuurgeneeskundige, ben ik gepassioneerd en toegewijd aan het begeleiden van anderen op hun pad naar welzijn. Met veel enthousiast met maak ik oa

Met een ervaring van maar liefst 20 jaar als coach en natuurgeneeskundige, ben ik gepassioneerd en toegewijd aan het begeleiden van anderen op hun pad naar welzijn. Met veel enthousiast met maak ik oa ook gebruik essentiële oliën (aromatherapie) en voedingsadvies, waardoor ik een holistische benadering hanteer om uw welzijn te bevorderen.
Door mijn begeleiding kunt u met vertrouwen stappen zetten richting een vervullend leven. Ik ben gespecialiseerd in het opheffen van blokkades, emoties die u kunnen tegenhouden, waardoor u zich lichter en vrijer zult voelen. Daarnaast bied ik inzichten in gedragspatronen, zodat u bewust kunt worden van uw gewoonten en deze positief kunt veranderen.
Als u op zoek bent naar een ervaren en betrokken professional die u kan helpen bij het creëren van positieve veranderingen in uw leven, sta ik klaar.

Tevens verzorg ik iedere donderdagochtend, rond 10 uur, een helende sessie van een uur. Als u graag wilt deelnemen, nodig ik u van harte uit om een tekstbericht te sturen met uw naam, geboortedatum en mogelijk uw vraag of het gebied waarvoor u heling wenst te ontvangen. Op die manier kan ik u meenemen in de groepshealing, zonder dat u fysiek thuis/aanwezig hoeft te zijn. Na de healing stuur ik u graag een bericht om u op de hoogte te stellen van de uitkomst.

Liefs Cindy

Lees meer..

Reviews

Consulent Cindy heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support