Cinta - Box: 700 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 700 (€ 0,90 p.m.)

Cinta

Ster Ster Ster Ster Ster
44 reviews

Jouw relaties hebben hier mijn liefdevolle aandacht Helderhorend/wetend een natuurlijk sterk ontwikkeld inlevingsvermogen Empath Vertrouwenspersoon

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 700 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Welkom, je relaties, in de liefde/met familie/vriendschap/zakelijk/en de relatie met jezelf hebben hier mijn liefdevolle aandacht. Je staat er niet alleen voor als je meer inzicht wilt verkrijgen in

Welkom,
je relaties, in de liefde/met familie/vriendschap/zakelijk/en de relatie met jezelf hebben hier mijn liefdevolle aandacht. Je staat er niet alleen voor als je meer inzicht wilt verkrijgen in je:

- huidige liefdes relatie of samen wilt kijken naar een vorige (verbroken) relatie, om hier meer begrip, troost, moed en lering uit te verkrijgen zodat je verder kunt en de liefde weer gaat stromen voor jou,
- persoonlijke relatie met jezelf. Bijvoorbeeld, zelfliefde, eigenwaarde/zelfbeeld of de ontwikkeling van je spirit. Zijn er blokkades of patronen welke je belemmeren om de beste versie van jezelf te zijn en voelen dat je werkelijk leeft?
- relatie(s) met gezins of familieleden. Soms zijn bijvoorbeeld je intenties zuiver maar blijft er een negatieve energie binnen deze banden hardnekkig 'vastzitten' en weet je niet waar het aan ligt of hoe je het aan kunt/wilt pakken om samen weer terug te keren naar een liefdevolle respectvolle basis en weer een frisse nieuwe start te verkrijgen.
- zakelijke relaties zijn soms juist de relaties waarmee je de meeste tijd doorbrengt en deze kunnen veel van je vergen als dat even niet lekker loopt en je niet precies weet waar het aan ligt. Ook hierin kan een verhelderend gesprek je weer op weg helpen. En tot de juiste acties en logische 'volgende stap' leiden zodat er weer ruimte komt voor je creativiteit.

Hoogstwaarschijnlijk door de Indonesische roots van mijn vaders kant, en de gave van helderweten als bij mijn moeder (Yanoma, ook op dit platform) is mijn inlevingsvermogen sterk ontwikkeld. Ik merkte al vroeg dat ik meer weet en aanvoel dan gemiddeld hoe een situatie in elkaar steekt en hoe alle betrokken partijen er in staan. Daarmee kunnen we snel meer inzicht verkrijgen in jou eigen situatie.
Ik hoor je graag.

Dankjewel indien je een review voor mij plaatst als het consult naar wens is geweest.

Hartegroet, Cinta

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +4
Beroep en Levensplan icon
Beroep en Levensplan +1
  • Carrière +1

Reviews

Consulent Cinta heeft 44 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dankjewel, ik had even de bevestiging nodig. Ik wens jou hele mooie feestdagen en nieuw jaar xxx

December 23 2023, 12:58

Fijn! Bedankt voor deze review💛 Jij ook fijne dagen en een liefdevol nieuwjaar toegewenst!

Cinta - December 23 2023, 17:27
Ster Ster Ster Ster Ster

Cinta, ik vind het zo rustgevend om met je te praten. Je hebt een prachtige stem en er komt zoveel zinnigs uit je mond. Ik ben blij met onze gesprekken die we tot nu toe gevoerd hebben. Met deze review doe ik je natuurlijk veel tekort, omdat dit jouw bijzondere gaven niet beschrijft. 🌺🙏🏼Rob

November 15 2023, 23:28

Wat fijn! En heel erg bedankt voor deze review :) Slaap lekker.

Cinta - November 15 2023, 23:36
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je voor het gesprek

Amian - Augustus 26 2023, 19:02

Natuurlijk, goed dat je belde...

Cinta - Augustus 26 2023, 19:05
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je!! Voor je reading. Zo goed ingevoeld en omschreven.

Anoniem - Juni 14 2023, 15:36
Ster Ster Ster Ster Ster

Hartelijk bedankt! Veel liefs:-)

Oktober 15 2021, 23:38

Graag gedaan! Sterkte en veel liefs terug!

Cinta - Oktober 16 2021, 11:28
Bekijk alle 44 reviews
nl en
Support