Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 700 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Cinta 3

Cinta

Ster Ster Ster Ster Ster
36 reviews

Jouw relaties hebben hier mijn liefdevolle aandacht Helderhorend/wetend een natuurlijk sterk ontwikkeld inlevingsvermogen Empath Vertrouwenspersoon

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 700 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Welkom, je relaties, in de liefde/met familie/vriendschap/zakelijk/en de relatie met jezelf hebben hier mijn liefdevolle aandacht. Je staat er niet alleen voor als je meer inzicht wilt verkrijgen i

Welkom,
je relaties, in de liefde/met familie/vriendschap/zakelijk/en de relatie met jezelf hebben hier mijn liefdevolle aandacht. Je staat er niet alleen voor als je meer inzicht wilt verkrijgen in je:

- huidige liefdes relatie of samen wilt kijken naar een vorige (verbroken) relatie, om hier meer begrip, troost, moed en lering uit te verkrijgen zodat je verder kunt en de liefde weer gaat stromen voor jou,
- persoonlijke relatie met jezelf. Bijvoorbeeld, zelfliefde, eigenwaarde/zelfbeeld of de ontwikkeling van je spirit. Zijn er blokkades of patronen welke je belemmeren om de beste versie van jezelf te zijn en voelen dat je werkelijk leeft?
- relatie(s) met gezins of familieleden. Soms zijn bijvoorbeeld je intenties zuiver maar blijft er een negatieve energie binnen deze banden hardnekkig 'vastzitten' en weet je niet waar het aan ligt of hoe je het aan kunt/wilt pakken om samen weer terug te keren naar een liefdevolle respectvolle basis en weer een frisse nieuwe start te verkrijgen.
- zakelijke relaties zijn soms juist de relaties waarmee je de meeste tijd doorbrengt en deze kunnen veel van je vergen als dat even niet lekker loopt en je niet precies weet waar het aan ligt. Ook hierin kan een verhelderend gesprek je weer op weg helpen. En tot de juiste acties en logische 'volgende stap' leiden zodat er weer ruimte komt voor je creativiteit.

Hoogstwaarschijnlijk door de Indonesische roots van mijn vaders kant, en de gave van helderweten als bij mijn moeder (Yanoma, ook op dit platform) is mijn inlevingsvermogen sterk ontwikkeld. Ik merkte al vroeg dat ik meer weet en aanvoel dan gemiddeld hoe een situatie in elkaar steekt en hoe alle betrokken partijen er in staan. Daarmee kunnen we snel meer inzicht verkrijgen in jou eigen situatie.
Ik hoor je graag of schrijf me een bericht met je vragen, ik zal zo snel mogelijk reageren.

Dankjewel alvast indien je een review voor mij plaatst als het consult naar wens is geweest.

Harte groet, Cinta

Lees meer..

Reviews

Consulent Cinta heeft 36 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Hartelijk bedankt! Veel liefs:-)

Susanne - Oktober 15 2021, 23:38

Graag gedaan! Sterkte en veel liefs terug!

Cinta - Oktober 16 2021, 11:28
Ster Ster Ster Ster Ster

Hallo Cinta, Bedankt voor het gesprek. Ik kreeg alleen niet helemaal antwoord op mijn vraag. Liefs.

Maart 01 2021, 21:54

Je was ineens weg inderdaad. Ja chatten kan soms wat anders overkomen dan een belgesprek. Succes in de liefde in ieder geval! Liefs

Cinta - Maart 01 2021, 22:00
Ster Ster Ster Ster Ster

Super bedankt voor je gesprek van vanmorgen. Ik zat er echt even doorheen. Je hebt me fijne raad gegeven. Voel me echt een stuk rustiger en positiever. Dankje je wel.

Februari 24 2021, 18:19

Dat is goed om te horen! Liefs

Cinta - Februari 24 2021, 18:55
Ster Ster Ster Ster Ster

Wat een fijj gesprek. Alles weer even in perspectief gezet en antwoord op mijn vraag gekregen wbt mijn ex die ik van hem niet kreeg. Nu hopen op een positieve maandag en de sleutel van mijn huis in ontvangst mogen nemen en snel weer nijn leven leiden zoals ik dat wil met mijn meiden. Nogmaals dank!

MyselfandI - Februari 13 2021, 23:52

Het is je meer dan gegund! Ik zet een kaarsje voor jullie!

Cinta - Februari 13 2021, 23:53
Ster Ster Ster Ster Ster

Bedankt voor je goede raad, je bent meer dan deze sterretjes waard! (;

Februari 13 2021, 06:54

Virtual hug!

Cinta - Februari 13 2021, 10:05
Bekijk alle 36 reviews