Daniel - Box: 572 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 572 (€ 0,90 p.m.)

Daniel

0 reviews

Empatisch, oplossingsgericht, levenservaring, spiritueel, maar met beide benen op de grond.

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 572 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Lieve mensen, Door gebeurtenissen, trauma's, depressies, burn outs, onzekerheden in het leven kunnen wij het contact verliezen met de innerlijke stem in ons lichaam. Wanneer wij geen contact meer

Lieve mensen,

Door gebeurtenissen, trauma's, depressies, burn outs, onzekerheden in het leven kunnen wij het contact verliezen met de innerlijke stem in ons lichaam.
Wanneer wij geen contact meer hebben met de innerlijke stem in ons lichaam, raken wij verzeild in angst, pijn, verdriet en verliezen wij onder meer onze vitaliteit, energie en creativiteit. Er is geen beweging meer mogelijk.

Wat ik hoop voor u te mogen betekenen:
Al ruim 20 jaar sta ik mensen bij die tijdelijk geen contact kunnen leggen met de innerlijke stem van hun lichaam en verzinken in pijn, verdriet en angst.
Kenmerkende eigenschappen van mij in het bijstaan zijn, een luisterend oor zonder oordeel, hoge sensitiviteit, u kracht en inzichten geven om te leren luisteren naar uw eigen stem. Die stem wijst u de weg naar zelfregulerend en zelfherstellend vermogen.

Als medium ben ik beginnend en ontdekkend.
Ik maak gebruik van Lenormand kaarten ter bevestiging van het in- en opkomende.

Beweging zorgt voor inzichten, emoties, verlichting en vooruitgang.
Tegeltje wijsheid:Life isn't about waiting for the storm to pass… It's about learning to dance in the rain.

Lees meer..

Reviews

Consulent Daniel heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en