Danny - Box: 720 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Danny

Ster
1 reviews

Ik geef je de antwoorden en inzichten die jij nodig hebt voor 2023!  Hoog gevoelig, paragnost, helderziend, toekomstvoorspelling, relatie, werk, geld

Afwezig

Over mij

Zoek je iemand die jou de antwoorden en inzichten kan geven die jij op dit moment nodig hebt. Loop je vast en heb je de nodige handvaten nodig om verder te komen? Ik ben er om jou deze antwoorden en

Zoek je iemand die jou de antwoorden en inzichten kan geven die jij op dit moment nodig hebt.

Loop je vast en heb je de nodige handvaten nodig om verder te komen? Ik ben er om jou deze antwoorden en inzichten te geven.

Ik luister naar je verhaal en geef je kort en bondig antwoord op je zo verder op weg te helpen. Geen enkele vraag is mij te gek, Aarzel ze ook niet aan mij te vragen. Ik oordeel nooit!

Ik kan je helpen met al je relatie vragen, dit vooral bij de vrouwelijke klanten van mij. Ik kan je als man zijnde de juiste adviezen en de beste inzichten geven die jij nodig hebt! Aarzel niet om met mij te bellen, chatten of mailen.

Lees meer..

Reviews

Consulent Danny heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 1 reviews
nl en
Support