Afwezig
Profielfoto van Debby Jane 1

Debby Jane

0 reviews

Monnik, Spiritueel Coach, Energetisch Healer, Paragnost, Lenormand, Spirituele Ontwikkeling, Stress-release. Alleen via Chat (Also in English)

Afwezig

Over mij

Hi, welkom, fijn dat je er bent! Mijn naam is Debby Jane en ben een heldervoelend, helderwetend en helderhorend energetisch therapeut. Ben alleen via de chat bereikbaar. Ik werk als aura-chakra-healer

Hi, welkom, fijn dat je er bent!
Mijn naam is Debby Jane en ben een heldervoelend, helderwetend en helderhorend energetisch therapeut. Ben alleen via de chat bereikbaar. Ik werk als aura-chakra-healer, reiki-master, bewustzijnscoach en meditatie lerares in mijn eigen praktijk. Als moderne monnik wijd ik mijn leven aan het ervaren van hogere staten van bewustzijn en aan het helpen van anderen om dit te ervaren.

Specialisatie
Ben ruim 20 jaar geleden begonnen als energetisch healer. Vanuit de Stilte met hulp van "boven" en met behulp van Lenormandkaarten en diverse Orakelkaarten beantwoord ik jouw vragen. Ik mag altijd datgene aan je meegeven wat NU belangrijk voor jou is. Ik sta je graag bij om jouw energie te verhogen om zo inzichten te verkrijgen, waardoor je gemakkelijk weer een stapje verder op de je pad komt. Zodat je weer de rust en balans krijgt waar je zo naar verlangt. Ik geef je altijd een eerlijk en een zo helder mogelijk antwoord.

Waar kan ik je mee helpen?
Als je verlangt naar rust je hoofd en balans in je leven. Als je wilt transformeren van stresskip naar de rust zelve. Vragen over liefde, relaties, werk, spirituele ontwikkeling, opvoeding, bewuster leven, het loslaten van bepaalde situaties, hulp bij keuzes maken, blokkades, etc. Ook als je geen vragen hebt, maar gewoon iets kwijt wilt of een sparringpartner nodig hebt, kun je bij mij terecht. Ik geef je graag een healing op afstand.

Krijg jij een goed gevoel als je mijn profiel bekijkt, voel je dat je met mij resoneert? Dan weet ik zeker dat ik jou kan helpen!

Tot gauw op de chat!
Lieve groetjes,
Debby Jane

Lees meer..

Reviews

Consulent Debby Jane heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews