Dees - Box: 417 - Topconsulenten.nl

Afwezig
Aanwezig bellen

Dees

0 reviews

Coaching op gebied van: Rouw & Verlies | Algemeen advies | Luisterend oor | Liefdessituaties | Burnout. Ik sta je met alle liefde te woord.

Afwezig
Aanwezig Bellen

Over mij

Dees, geboren en getogen in Rotterdam. Opgegroeid met 2 ouders afkomstig uit Curacao. Mijn jeugd heb ik samen met mijn ouders nauw doorgebracht en toen overleed mijn moeder toen ik 24 jaar was. Een gr

Dees, geboren en getogen in Rotterdam. Opgegroeid met 2 ouders afkomstig uit Curacao. Mijn jeugd heb ik samen met mijn ouders nauw doorgebracht en toen overleed mijn moeder toen ik 24 jaar was. Een groot gat, ik was net zelf moeder en toen verloor ik mijn eigen moeder.

Je wilt niks anders dan degene die je het meeste dierbaar zijn dichtbij je houden, maar helaas is het leven niet zo gemaakt. Ik heb altijd de passie gehad om voor mensen te zorgen, want samen kom je namelijk verder dan alleen.

Na 15 jaar actief te zijn in social work heb ik veel cases mogen zien, veel mensen kunnen zien en helpen groeien. Ik kijk niet op van een emotie, ik wil je juist helpen om deze te doorvoelen zodat je weer verder mag gaan met je eigen leven, jouw doelen, want het leven draait uiteindelijk om jou!

En nu kies ik ervoor om mij te focussen op het rouw & verlies en de transformatie van het leven in een mens. Ik bied daarin begeleiding als coach om jouw verlies te helpen verlichten, ik ga niet het werk voor je doen, maar ik loop naast jou zodat je leert leven met het verlies van de dierbare.

Ik ben er bewust van dat elke situatie anders is en vraagt om een specifieke afstemming. Dankzij mijn kennis, persoonlijke ervaringen in het leven en in mijn werkveld bied ik je een luisterend oor, soms een duwtje in de goede richting maar vooral pak ik de helicopter view zodat we de kansen kunnen zien en relativeren waar nodig is.

Je kan bij mij terecht voor een gesprek over je algemene leven waarin je behoefte heb aan advies, luisterend oor in een liefdes situatie, maar mijn specialisatie ligt op het gebied van rouw en verlies. Dit geldt bij het verlies van een dierbare maar ook bij de transformatie van je leven, wanneer je bijvoorbeeld een echt-scheiding, nieuwe baan of een andere uitdaging in het leven mag trotseren.

*Ik ben geen medium of healer.

Lees meer..

Reviews

Consulent Dees heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support