Denise - Box: 179 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Denise

Ster Ster Ster Ster Ster
2 reviews

HBO-verpleegkundige GGZ | Heldervoelend en -wetend reader & coach | Gedragsanalyse | Zelfrealisatie | Liefde | Spirituele & professionele inzichten

Afwezig

Over mij

Welkom! Mijn naam is Denise, een gepassioneerde HBO-verpleegkundige binnen de GGZ en ervaren coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ben ik heldervoelend en -wetend, waardoor ik r

Welkom! Mijn naam is Denise, een gepassioneerde HBO-verpleegkundige binnen de GGZ en ervaren coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ben ik heldervoelend en -wetend, waardoor ik richting en antwoorden kan bieden in moeilijke situaties.

Mijn professionele achtergrond en sterke intuïtie stellen mij in staat om zeer gedetailleerd te werk te gaan. Ik ben in staat gedragspatronen snel te analyseren om zodoende groeigebieden bloot te leggen. Heb je het gevoel dat je vast zit of ergens je vinger niet op kunt leggen? Laat mij dan met je meekijken.

Mijn passie ligt in het begeleiden van anderen naar een dieper begrip van henzelf en het vinden van innerlijke rust en balans. Met mijn coachingvaardigheden en expertise in persoonlijke ontwikkeling, help ik je graag om obstakels te overwinnen, je potentieel te ontdekken en te groeien op zowel persoonlijk als spiritueel niveau.

Ik heb ervaring in het begeleiden van mensen met diverse uitdagingen zoals hechtingsproblematiek, HSP, somberheid, ADHD, laag zelfbeeld, enzovoort.

Wat kan ik jou bieden:
- Begeleiding bij bovenstaande thema’s
- Antwoorden dmv heldervoelen en -weten
- Gedragsanalyse (inzicht en bewustwording)
- Confrontational Coaching (motiveren en uitdagen)
- Ondersteuning bij belangrijke levensvragen
- Gelijkwaardige gesprekspartner, laagdrempelig contact
- Eerlijkheid en duidelijkheid
- Concrete handvatten en tips

In welke situatie dan ook: je hebt altijd keuzes en mogelijkheden. Geen vraag is mij te veel en ik zal ze zonder oordeel benaderen. Ik ben een vertrouwenspersoon! Voel je veilig om mij te benaderen :)

DISCLAIMER: ik ben geen arts. Ik help je door te adviseren en bewustwording te realiseren.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1

Reviews

Consulent Denise heeft 2 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Dankbaar 🙏🏻❤️

Nez - Mei 22, 00:06

Fijn je gesproken te hebben ❤️ heb alle vertrouwen in jou!

Denise - Mei 22, 08:01
Ster Ster Ster Ster Ster

Dank je wel Denise. Ga dat zeker even voorleggen bij mijn arts en bedankt voor je tips en hulp. Soms best wel eng... Maar ik kom er wel! Fijne avond nog! Xx

Anoniem82 - April 25, 18:56

Zorg en kies voor jezelf lieverd! Dank voor je review. Altijd welkom! 🤗

Denise - April 25, 19:02
Bekijk alle 2 reviews
nl en
Support