Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 923 (€ 0,90 p.m.)

Profielfoto van Désirée 1

Désirée

Ster Ster Ster Ster Ster
1 reviews

Tweelingzielen, soulmates, empaths en HSP in de liefde. Ook HSP en empaths life hacks. Chakra's en heldervoelendheid

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 923 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Als ontwikkelingscoach op relationeel gebied help ik jou graag om op een lichtere en bewustere manier om te gaan met de uitdagingen die veel HSP's ervaren in (liefdes)relaties. Voor empaths is lief

Als ontwikkelingscoach op relationeel gebied help ik jou graag om op een lichtere en bewustere manier om te gaan met de uitdagingen die veel HSP's ervaren in (liefdes)relaties.

Voor empaths is liefde en intimiteit niet vanzelfsprekend - waarom zou je iemand zó dichtbij durven laten komen, als je de hele dag al andermans energieën (emotionele en/of fysieke pijn, gedachtes, noem het maar op) in je lichaam en systeem voelt? I feel you.

Misschien heb je wel je Tweelingziel of een nabije Soulmate ontmoet? It's a bit of a rough ride, isn't it? Tegelijkertijd is het ook een enorm sacrale ervaring waarin je kanten van jezelf leert kennen die je niet voor mogelijk achtte. Soulmates maken vaak veel los, en vragen net als Twins om een bepaalde aanpak. Je omgeving begrijpt vaak totaal niet wat er aan de hand is. Hier kan ik je, als ervaringsdeskundige maar ook na jarenlang onderzoek, heel goed mee helpen.

Met andere woorden:
ik hoop van je te horen en je te mogen helpen met relatievragen, HSP- en empath-issues en het bijzondere proces van Twins en Soulmates. What a time to be alive!

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Liefde & Relatie icon
Liefde & Relatie +1
  • Tweelingzielen +1

Reviews

Consulent Désirée heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Hele gevoelige, meelevend consulent. Wil vooraf wel graag wat informatie om verder op in te kunnen voelen. Goed.

Rxxx - Februari 19 2022, 08:11
Bekijk alle 1 reviews