Dewi - Box: 190 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Dewi

0 reviews

Ik ben Dewi en ik ben thuisblijfmoeder. Ik ben spiritueel en bewust en mijn missie is om jou te helpen en te ondersteunen bij jouw ontwaking.

Afwezig

Over mij

Hoi wat leuk dat jij een kijkje neemt op mijn profiel! Mijn naam is Dewi en ik ben thuisblijfmoeder voor mijn mooie dochter van 1 jaar en ik heb daarnaast mijn eigen onderneming; Into Consciousness.

Hoi wat leuk dat jij een kijkje neemt op mijn profiel!

Mijn naam is Dewi en ik ben thuisblijfmoeder voor mijn mooie dochter van 1 jaar en ik heb daarnaast mijn eigen onderneming; Into Consciousness.

Ik loop het pad van spirituele ontwaking zelf al 10+ jaar en ik ben er van overtuigd dat je deze niet alleen hoeft te lopen. Mijn hoofd doelgroepen zijn (aanstaande) ouders en dan voornamelijk moeders, die aan bewust ouderschap willen doen maar niet zo goed weten waar ze moeten beginnen. Ouders die voelen dat ze het anders willen doen dan de generaties voor ze en de cycle breaker willen zijn zowel voor hun zelf maar ook vooral voor hun kinderen. Daarnaast geef ik tweelingziel, soulmate en zelfliefde readingen, healingen en coaching.

Het komt uiteindelijk allemaal op 1 ding neer en dat is ben jij bereidt om jouw pad naar zelfliefde en zelfheling aan te gaan?

Uit mijn eigen ervaring weet ik hoe zwaar het kan zijn om je eigen pijn, trauma's en schaduwstukken aan te kijken en deze stukken liefde te geven. Alleen ik weet ook uit die ervaring hoeveel geluk en dankbaarheid ik nu ervaar.

Het is mijn missie om andere te ondersteunen in hun ontwakings en bewustwordingsproces en zo bij te dragen aan een mooiere wereld en een nieuwe generatie van bewuste, emotioneel volwassen, gelukkige mensen die genieten van het leven, hun eigen leven kunnen creëeren zoals zij het zien en die niet meer hoeven te overleven.

Lees meer..

Reviews

Consulent Dewi heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews
nl en
Support