Diana Innerblizz - Box: 937 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 937 (€ 0,90 p.m.)

Diana Innerblizz

Ster Ster Ster Ster Ster
1 reviews

Spiritueel coach, helder voelend, tarot, hypnotherapeute. |Relatie | Werk | Stress | Hsp | en meer | Voor liefdevol advies en inzicht, welkom :-)

Afwezig

Ook bereikbaar via:
0909 - 7000 000
Box: 937 (€ 0,90 p.m.)

Over mij

Lieve lezer, wat fijn dat je hier bent. Ik ben Diana, ik ben al lange tijd spiritueel coach en help je graag met het vinden van inzichten en antwoorden. Je bent bij mij van harte welkom met vragen op

Lieve lezer, wat fijn dat je hier bent. Ik ben Diana, ik ben al lange tijd spiritueel coach en help je graag met het vinden van inzichten en antwoorden.
Je bent bij mij van harte welkom met vragen op het gebied van liefde en relatie, vriendschappen, dilemma’s, grenzen stellen, intimiteit, stiefmoederschap, werksituatie, etc. Je kunt bij mij vrijuit vertellen over wat je dwars zit, ik zal niet oordelen. Niets is mij te gek. Ik kan goed luisteren en ik zal mijn uiterste best doen je zo goed mogelijk te helpen alles op een rijtje te krijgen en de antwoorden te vinden die belangrijk zijn voor jou.

Al vanaf kind voelde ik veel aan en wilde ik het liefste altijd al mens en dier, helpen en liefde geven. Dit is uitgegroeid en ontwikkelt in een passie voor coaching en counseling, waarin jouw eigen licht en kracht centraal staan. Qua opleidingen heb ik veel in mijn rugtas, zoals spirituele psychologie, hypnotherapie, coaching, transformationele regressietherapie en ademwerk. Maar ik heb ontdekt dat het allerbelangrijkste hierin is dat ik dit werk doe vanuit gevoel, vanuit mijn hart.
Ik coach vaak met behulp van tarot kaarten zodat we nog dieper op jouw vragen en processen in kunnen gaan. Door ervaring weet ik dat er voor iedere vraag een antwoord is en ieder probleem een oplossing heeft. Samen met jou, door middel van het stellen van vragen en wat ik bij jou voel, gaan we op zoek naar die antwoorden, die al in jou verborgen liggen, zodat je weer met goede moed je levenspad kunt vervolgen.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Life Coaching icon
Life Coaching +1
  • Levensvragen +1

Reviews

Consulent Diana Innerblizz heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Diana heeft heel fijn naar me geluisterd. Met haar inzicht en advies kan ik weer verder. Ik voelde me begrepen en ze gaf me goede tips om op een andere manier naar mijn probleem te kijken. Heel waardevol! Dank je wel dat je me zo goed hebt geholpen.

Maan - April 21 2022, 12:34
Bekijk alle 1 reviews
nl en
Support