Afwezig
Profielfoto van Divine Samadhi Kim 1

Divine Samadhi Kim

0 reviews

Natural healer! Vortexhealing, Energetisch & psychodynamisch therapeut. Hypnose of regressie sessie, afspraak mag je maken.

Afwezig

Over mij

Hallo lief mens, Wees welkom! Mijn naam is Kim. Ik ben een Natural healer een energetisch Therapeut. Psychodynamisch Therapeut en heel veel ervaring in de reguliere zorg. Wat bied ik: Een luisterend

Hallo lief mens,
Wees welkom!
Mijn naam is Kim. Ik ben een Natural healer een energetisch Therapeut. Psychodynamisch Therapeut en heel veel ervaring in de reguliere zorg.
Wat bied ik: Een luisterend oor, zelf inzicht, hulp bij diepe processen. Al pratend komt er healing op gang.
naast dat ik gebruik maak van mij helder-voelen-weten-horen, ik gebruik mijn ervaring en kennis als psychodynamisch therapeut.

Ik voelde als kind al dat we eigenlijk uit de sterren komen. Dat er veel meer is tussen hemel en aarde. Ik had dromen die uit kwamen, gevoelens en beelden en kon mij goed inleven in mensen dieren en natuur. Ik besefte al jong dat we meer zijn dan alleen deze dimensie en deze gemanifesteerde vorm. Van nature help ik mensen en dieren, hét leven graag. .
Alles is energie, goddelijk bewustzijn wat liefde is. Dat zich op vele manieren uit en manifesteert. Alles heeft zijn trilling.
No-nonse, ik geef je tools en inzicht om zelf mee aan de slag te kunnen. Sterk in emoties gedachten en gedrag.

Langueges: Englisch German and Dutch

In samenwerking met collega geef ik workshops en verbinding, bewustzijn weekenden met verschillende thema’s
Bekijk ook mijn website.
Als medium ben ik nog in ontwikkeling, mijn volle potentie is hierin nog niet bereikt.

Lees meer..

Reviews

Consulent Divine Samadhi Kim heeft 0 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Bekijk alle 0 reviews