Djoni - Box: 638 - Topconsulenten.nl

Afwezig

Djoni

Ster Ster Ster Ster Ster
1 reviews

Tarot | Zelfliefde | Droomverklaring | Pendelaar | Luisterend Oor | Liefde | Toekomst | Carrière | Familie | En nog veel meer!

Afwezig

Over mij

Welkom op mijn profiel! Als toegewijde spirituele gids, specialiseer ik me in readings die niet alleen verlichting brengen, maar ook nieuwe inzichten bieden en aanzetten tot reflectie op je leven. Met

Welkom op mijn profiel! Als toegewijde spirituele gids, specialiseer ik me in readings die niet alleen verlichting brengen, maar ook nieuwe inzichten bieden en aanzetten tot reflectie op je leven. Met behulp van Tarot, astrologische inzichten, droominterpretatie en pendeltechnieken, onthul ik mogelijkheden in liefde, toekomst, carrière, familie en meer. Mijn benadering is erop gericht jou te leiden naar persoonlijke groei en zelfontdekking. Belangrijk om te onthouden is dat Tarot readings een momentopname zijn, gebaseerd op de energie van nu. Ze bieden een blik op mogelijke toekomstscenario's als je op je huidige pad blijft, maar de toekomst staat nooit vast. Jouw acties vandaag beïnvloeden je pad morgen.

Voor een diepere, persoonlijkere reading is het voor mij waardevol om jouw echte naam en geboortedatum te kennen. Deze informatie stelt me in staat om beter af te stemmen op jouw unieke energie en levensverhaal, aangezien elke reading gebaseerd is op de energie van het moment.

Naast mijn spirituele diensten bied ik ook een luisterend oor als een vriendin. Op momenten dat je steun zoekt of behoefte hebt aan een gesprek, sta ik klaar om te luisteren. Samen bouwen we aan een veilige plek waar je je emoties en gedachten vrij kunt delen, wetende dat je gehoord en begrepen wordt.

Laat me je begeleiden en ondersteunen op jouw spirituele reis. Samen verkennen we de paden die voor je liggen, gewapend met inzichten en de kracht om je eigen toekomst vorm te geven.

Indien je het consult als positief hebt ervaren, zou ik het zeer op prijs stellen als je een beoordeling wilt achterlaten. Jouw feedback is niet alleen waardevol voor mij, maar helpt ook anderen in hun keuze.

Lees meer..

Door klanten aanbevolen voor

Kaartleggen icon
Kaartleggen +1
  • Tarotkaarten +1

Reviews

Consulent Djoni heeft 1 reviews ontvangen.

Reviews worden gegeven door klanten die een consult hebben gehad van minimaal 5 minuten. Na het raadplegen kan een recensie worden gegeven vanuit het klanten-account.

Ster Ster Ster Ster Ster

Djoni's advies om mijn innerlijke kind te omarmen en mij te omringen met positieve mensen was een prachtig begin op mijn pad naar zelfliefde. Lieve vrouw x

V. - Februari 22, 10:57

Het gaat helemaal goed komen met jou xx Bedankt voor je mooie review!

Djoni - Februari 22, 10:59
Bekijk alle 1 reviews
nl en
Support